Antena Căutare

O să avem mii de decese! Epidemia de coronavirus din România, previziuni sumbre! Când scăpăm de statul în casă

România ar putea atinge vârful epidemiei de coronavirus după Paşte. Marile întrebări care-i preocupă însă pe toată lumea sunt când vom putea reveni la vieţile noastre şi cum vor arăta ele după pandemie!

Cu fiecare zi ce trece, virusul cucerește noi teritorii din România, infectând tot mai multe persoane. Specialiștii sunt de părere că răul abia acum urmează să vină!

„Ne așteptăm, din punct de vedere epidemiologic, maximul să-l atingem după Paște”, anunță Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Între 10.000 și 15.000 de cazuri de coronavirus vor fi confirmate în România, atunci când se va atinge vârful epidemiei, au anunțat autoritățile. Pentru ca sistemul sanitar să nu intre în colaps, Klaus Iohannis a lansat un apel către românii din diaspora să nu vină acasă de sărbători.

O să avem mii de decese! Epidemia de coronavirus din România, previziuni sumbre! Când scăpăm de statul în casă

Epidemia de coronavirus se extinde în România

Epidemia de coronavirus se extinde în România

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit specialiștilor, vârful epidemiei ar putea să fie înregistrat între 9 aprilie și 15 mai, cu un total de 40 de decese pe zi! La începutul lunii iulie, țara noastră ar putea înregistra peste 2.600 de decese. Când se va termina totuși această epidemie de coronavirus, conform previziunilor?

Urmărește materialul video de mai sus din Observator ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

30.000 de români au revenit în țară în doar trei zile. Măsurile pentru cei care vor intra în România s-ar putea înăspri... „Nu mai purtați măști de protecție”! Organizația Mondială a Sănătății, anunț controversat! Ce pericole ignoră oamenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x