Antena Căutare

Așa arată mâinile cadrelor medicale din Suceava, după 12 ore de muncă! „Purtăm trei rânduri de mănuși. Picioarele nu le arăt, că mi-e rușine”

Medicii și asistentele din România duc o luptă extrem de dificilă, în plină epidemie de coronavirus. Un cadru medical din Suceava a dezvăluit recent cum îi arată mâinile, la finalul unei ture de 12 ore! Imaginile nu mai au nevoie de comentarii.

Așa arată mâinile cadrelor medicale din Suceava, după 12 ore de muncă! „Purtăm trei rânduri de mănuși. Picioarele nu le arăt, că mi-e rușine” Galerie
Mâinile unui cadru medical din Suceava, la finalul turei

Un cadru medical care lucrează la Spitalul Județean de Urgență din Suceava a dezvăluit eforturile la care este supus acum personalul medical, în lupta împotriva Covid-19.

Potrivit informațiilor, medicii, asistentele și infirmierele lucrează acum în ture de câte 12 ore, deși oamenii au fost anunțați că programul va fi de 6-8 ore. Epuizați, aceștia spun că cei care au rămas să trateze pacienții sunt chinuiți și își doresc ture mai scurte.

citește și: Părinții Alinei, fata de 27 de ani ucisă de COVID-19, i-au privit sicriul sigilat de la balcon și și-au luat adio! „Mamă, eu am să mor”

La Spitalul Județean de Urgență Suceava, asistentele, infirmierele sau medicii fac gărzile purtând un combinezon, o capelină, o mască și trei rânduri de mănuși una peste alta. Pe sub combinezon e costumul de asistentă sau infirmieră. Inițial li s-a spus că programul va fi de 6 sau de 8 ore. Dar nu este personal suficient, așa că oamenii lucrează 12 ore.

Așa arată mâinile cadrelor medicale din Suceava, după 12 ore de muncă! „Purtăm trei rânduri de mănuși. Picioarele nu le arăt, că mi-e rușine”

Un cadru medical din Suceava a făcut dezvăluiri incredibile

Un cadru medical din Suceava a făcut dezvăluiri incredibile

„Picioarele nu vi le arăt cum sunt că mi-e rușine”, dezvăluie cadrul medical care a trimis aceste fotografii unei publicații din România. În imagini se vede clar cum mâinile s-au zbârcit la propriu, din cauza transpirației abundente. Degetele arată de parcă au fost ținute sub apă ore-n șir.

citește și: Ministrul Sănătății anunță noi restricții pentru români: „Ne gândim la 10-14 săptămâni de izolare”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cadrul medical a mai dezvăluit faptul că nu toți angajații primesc costume în plus, motiv pentru care sunt nevoiți să se descurce cu ce au și să îndure o muncă istovitoare, chiar și atunci când temperatura corpului îi lasă fără strop de energie.

„Nu se dau costume în plus la toată lumea. Standard e un costum pe zi. Dacă ar fi un program mai scurt nu am ieși cu mâinile alea”, a mai declarat angajatul Spitalului Județean de Urgență Suceava, pentru cei de la Libertatea.

„Pot să-mi vizitez părinții de Paște sau să le duc produse?”. Cele mai frecvente întrebări ale românilor au primit răspu... Autopsia și înmormântarea pacienților morți de Covid-19, în condiții speciale! „Cadavrul va fi așezat într-un sac imperm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x