Antena Căutare

Epidemie de gripă în România. Alte cinci persoane au murit din cauza virusului gripal, între care un tânăr de 26 de ani

Gripa continuă să facă ravagii în România. La mai puțin de 24 de ore de când a fost declarată epidemie, alte cinci decese provocate de gripă au fost confirmate în cursul zilei de astăzi, între care un tânăr de doar 26 de ani.

Epidemie de gripă în România. Alte cinci persoane au murit din cauza virusului gripal, între care un tânăr de 26 de ani
Epidemie de gripă în România. Alte cinci persoane au murit din cauza virusului gripal, între care un tânăr de 26 de ani

Conform informațiilor furnizate de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, cinci persoane, între care un bărbat de 26 de ani, unul de 41 de ani și o femeie de 38 au murit din cauza gripei. oți sufereau și de alte afecțiuni și nu erau vaccinați împotriva gripei. Numărul total de decese cauzate de gripă în acest sezon a urcat la 23.

Ministerul Educației ia măsuri dure din cauza epidemiei de gripă: Condițiile în care școlile se închid și cursurile se suspendă

De asemenea, o femeie de 44 de ani și un bărbat de 67 de ani au murit din cauza gripei, ei fiind diagnosticați cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Autoritățile au declarat ieri epidemie de gripă în România, pentru al doilea an consecutiv. Motivul este că în ultima săptămână s-a înregistrat o creștere de peste 99% a numărului de îmbolnăviri, dublu față de nivelul așteptat. În țara noastră s-au înregistrat în ultima săptămână peste 7.000 de cazuri de gripă, a anunțat Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

Epidemie de gripă în România! Decizie fără precedent în țară! Peste 7.000 de îmbolnăviri, într-o săptămână! „Am decis să nu mai aşteptăm!”

Anul trecut, epidemia de gripă din România s-a soldat cu numai puțin de 200 de decese.

CNAIR: Nu mai există sectoare de drum închise sau cu restricţii de tonaj din cauza fenomenelor meteorologice... Șapte migranți din Siria, Yemen și Egipt prinși în Caraș-Severin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x