Antena Căutare

„Tu ai mânca un măr injectat cu ingrediente din vaccinuri?” În plină epidemie de gripă, orașele sunt împânzite de panouri anti-vaccinare

În plină epidemie de gripă, în mai multe localităţi au apărut panouri anti-vaccinare. Au fost montate chiar ieri, după ce ministrul Sănătăţii a declarat că ţara noastră se confruntă cu cea mai gravă situaţie din ultimii zece ani.

În plină epidemie de gripă, în mai multe localităţi au apărut panouri anti-vaccinare. Au fost montate chiar ieri, după ce ministrul Sănătăţii a declarat că ţara noastră se confruntă cu cea mai gravă situaţie din ultimii zece ani. Doar în judeţul Mureş, există trei bannere prin care oamenii sunt informaţi privind aşa-zisele efecte negative ale serului care îi fereşte de gripă.

Primul panou publicitar anti-vaccinare este amplasat la cinci kilometri de intrarea în Târgu Mureş, în comuna Corunca. La o simplă citire, suntem informaţi că vaccinul aduce cu sine şi riscuri.

Al doilea panou se află pe strada Gheorghe Doja, tot la intrarea în Târgu-Mureş, dinspre Cluj. În mesajele promovate vaccinurile sunt comparate cu medicamentele.

„Eu nu m-am vaccinat, de obicei nu mă vaccinez dar nu sunt împotriva ca altcineva să se vaccineze sau să nu se vaccineze”, „Dacă nu am avut probleme, nu ne-am vaccinat!”, Am un sistem imunitar mai rezistent!”, spun trecătorii.

Cei care apelează la vaccinuri sunt tot mai greu de găsit. Panourile publicitare au fost montate şi în judeţul Cluj, dar şi pe drumul spre Predeal, în judeţul Braşov.

Autorul atacului de la Brăila, în care au fost rănite zece persoane, avea discernământ în momentul comiterii faptei! ... Școlile și grădinițele rămân închise. Lista revizuită a zonelor în care unitățile școlare se închid din cauza gripei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x