Căutare Live

Epidemie de gripă în România: Închiderea școlilor, decizie a Inspectoratelor Școlare

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a anunţat miercuri că se constată că vorbim despre o evoluţie epidemică a gripei înregistrându-se a treia săptămână cu cazuri peste estimări. Ministrul a reamintit condiţiile în care pot fi închise şcolile şi măsurile care urmează să fie luate, precum şi recomandările pentru populaţie.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat miercuri că se constată că vorbim despre o evoluţie epidemică a gripei înregistrându-se a treia săptămână cu cazuri peste estimări. În mod oficial, în România, este epidemie de gripă. Ministrul a reamintit condiţiile în care pot fi închise şcolile şi măsurile care urmează să fie luate, precum şi recomandările pentru populaţie.

Potrivit Ministerului Sănătătii, este vorba despre o tulpină care determină manifestări uşoare şi medii. Specialiştii estimează, însă, că circulaţia intensă a virusului gripal se va manifesta şi în luna februarie.

Școlile ar putea fi închise la decizia Inspectoratelor Școlare Județene

Pintea a precizat că cele mai afectate sunt zonele de sud ale ţării, în rest fiind vorba despre manifestări locale.

De asemenea, ministrul a reamintit condiţiile în care pot fi închise şcolile şi măsurile care urmează să fie luate, precum şi recomandările pentru populaţie.

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 54, conform celor mai recente date.

Oficial. Ministerul Sănătății declară epidemie de gripă în România... Epidemie de gripă în România! În ce condiții pot fi închise școlile și grădinițele! Anunțul de ultimă oră făcut de minis...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri