Antena Căutare

Estelle Harris a murit. Actrița din serialul „Seinfeld” s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani

Estelle Harris a murit la vârsta de 93 de ani. Ea a dat viață personajului memorabil al mamei lui George Constanza din „Seinfeld”.

colaj de fotografii cu actrița Estelle Harris Galerie
Estelle Harris a murit. Actrița din serialul „Seinfeld” s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani | Getty

Actriţa Estelle Harris, care a interpretat-o memorabil pe mama lui George, Estelle Costanza, în serialul „Seinfeld”, şi care a fost vocea doamnei Potato Head în franciza „Toy Story”, a murit pe 2 aprilie din cauze naturale, la vârsta de 93 de ani, a confirmat pentru Variety reprezentantul ei Michael Eisenstadt.

Actriţa Estelle Harris a murit la 93 de ani. Ce a apărut pe pagina oficială a serialul „Seinfeld”, producția de succes în care a jucat

Pe pagina de Facebook a serialului „Seinfeld” a fost publicat un omagiu: „Cea mai bună mamă din industrie. Odihneşte-te în pace, Estelle Harris”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Harris era cunoscută mai ales pentru vocea ei distinctă şi pentru rolul din „Seinfeld”, unde a apărut în 27 de episoade. Soţul ei în film a fost Jerry Stiller, care l-a interpretat pe Frank Costanza.

Citește și: Doliu în lumea muzicii! Tom Parker, celebrul artist, a murit la doar 33 ani. Care a fost cauza decesului

Ea a avut, de asemenea, o carieră solidă şi ca Mrs. Potato Head în filmele din franciza „Toy Story”.

Harris a apărut şi în multe proiecte de animaţie, inclusiv în filme precum „Brother Bear” (2003) şi „Tarzan II” (2005) şi seriale precum „Hercules”, „The Wild Thornberrys” şi „Godzilla: The Series” (toate din 1998).

Citește și: Doliu în lumea sportului românesc. Cine e Andrei Drăghici, sportivul de 23 de ani de la Dinamo decedat în timpul meciului de polo

Cariera lui Harris a început cu reclame şi două roluri mici în filmele din 1977 „Looking Up” şi „Summerdog”. A apărut şi în „Once Upon a Time in America” (1984) de Sergio Leone. A fost invitată în „Married… With Children”.

După terminarea celui de-al nouălea sezon al serialului ''Seinfeld'', Harris şi-a continuat cariera pe scenă şi pe marele ecran cu alte numeroase roluri. Ea a interpretat personajul Muriel în popularul serial Disney ''The Suite Life of Zack & Cody'', care a făcut-o cunoscută în rândul tinerei generaţii de telespectatori.

Cât te costă să te debranșezi de la rețeaua de termoficare pentru a avea centrală proprie, în București... Simulare Evaluare Națională 2022 română: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă subiectele primite de elevii de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x