Antena Căutare

Eurovision 2018. Surpriză de proporții pentru solista trupei The Humans. E în culmea fericirii!

Surpriza de proporții pentru solista trupei The Humans, cea care reprezinta Romania la Eurovision 2018. Cristina Caramarcu a fost ceruta in căsătorie la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Eurovision 2018. Surpriză de proporții pentru solista trupei The Humans. E în culmea fericirii! Galerie
| facebook

Surpriza de proporții pentru solista trupei The Humans, cea care reprezintă România la Eurovision 2018. Cristina Caramarcu a fost cerută în căsătorie la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Momentul a avut loc duminică seara în faţa sectorului ocupat de jurnaliştii şi fanii din România, unde Cristina a fost aşteptată de iubitul ei, Rosario. Înarmat cu un trandafir roşu, cel care îi este alături de opt ani a cerut-o de soţie în faţa sutelor de oameni prezenţi la ceremonie.

Îmbrăcaţi în ţinute elegante, reprezentanţii celor 43 de ţări participante la Eurovision au defilat prin faţa jurnaliştilor, fanilor şi a tuturor curioşilor care s-au strâns duminică seară în faţa Muzeului de Artă, Arhitectură şi Tehnologie din capitala Portugaliei.

În premieră, cea de-a 63-a ediţie a concursului a schimbat culoarea covorului roşu, în ton cu decorul senin oferit râul Tagus. Pe lungimea celor 300 de metri de covor albastru, The Humans a acordat zeci de interviuri timp de două ore, ajungând la recepţia oferită de organizatori odată cu lăsarea serii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am venit să câştigăm, aşa că am anunţat publicul să-şi cumpere din timp biletele de avion pentru România, ca să fim siguri că ne vom revedea în aceeaşi formulă şi la Bucureşti", au declarat artiştii la finalul defilării, încrezători în şansele României pe scena Eurovision.

Programul este difuzat atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 20.50 (în zilele de concurs, de la 21.30), cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

sursa: mediafax.ro

Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Schimbari majore de vreme în toată România... România, încotro? Elevii chiulangii găsiți în baruri. Cu cafeaua pe masă și țăgările în buzunar, liceenii nu voiau să me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x