Antena Căutare

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. E nebunie LA CONTESTAȚII! Ce se întâmplă ACUM în sute de licee din TOATĂ ROMÂNIA!

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO.Notele au fost afișate astăzi, la ora 12:00, iar după afişarea notelor la Evaluarea Naţională 2018 urmează contestațiile.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Tot pe 19 iunie, elevii au la dispoziţie câteva ore, adică până la ora 19:00, pentru a depune contestaţii. Astfel, vă prezentăm mai jos procedura prin care se poate face contestație la rezultatele de la Evaluarea Națională 2018.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Potrivit metodologiei, constațiile scrise se depun și se înregistreaza la unitatea de învațământ, în perioada prevazută de calendarul Evaluării Naționale. Constațiile depuse sunt apoi înregistrare de președintele comisiei, alături de un alt membru al comisiei. Ulterior, sunt centralizate contestațiile, iar notele inițiale sunt secretizate.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. “Lucrările se înainteaza, prin delegat, comisiei judetene a municipiului Bucuresti de contestatii, singura în măsura să acorde o nouă notă lucrării. Totodată, se transmite un borderou în care se menționează proba de examen, numărul de ordine al lucrărilor și numărul de pagini pentru fiecare lucrare contestată”, mai prevede metodologia examenului de Evaluare Națională.

Isterie ÎN ROMÂNIA! „Se RĂPESC COPII! Au fost găsite ORGANE”! Cine a creat nebunia și ce se ascunde în MICROBUZUL ALB!... ULTIMĂ ORĂ! Explozie la o casă din Capitală! Un bărbat, rănit grav în urma deflagrației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x