Antena Căutare

Isterie ÎN ROMÂNIA! „Se RĂPESC COPII! Au fost găsite ORGANE”! Cine a creat nebunia și ce se ascunde în MICROBUZUL ALB!

Isteria răpirii copiilor pentru recoltarea organelor a apărut și în județul Bacău, unde reprezentanții unei asociații umanitare au fost aproape să fie bătuți de localnici. Voluntarii aveau o dubă albă despre care oamenii din Moinești spuneau că este folosită pentru recoltare organelor.

Povestea, desprinsă din legenda urbană ”ambulanța neagră” a determinat Poliția să-i ia la secție pe voluntari pentru verificări. Concluzia a fost, fără dubiu, că membrii asociației nu desfășoară activități ilegale.

Isteria răpirii copiilor pentru recoltarea organelor a apărut în zona localității Moinești, Bacău, iar zvonul a fost amplificat pe facebook. Mai mulți copii ar fi fost fost răpiți de ocupanții unui microbuz alb cu numere de Neamț și s-ar fi găsit și cadavrele fără organele interne.

Deși nu a fost depusă o plângere în mod oficial, polițiștii din Moinești s-au autosesizat, au verificat microbuzul și ocupanții săi și au constatat că nu există nici o dovadă a unor activități ilegale, arată desteptarea.ro.

Voluntarii asociației care se ocupă cu strângerea de fonduri erau pe punctul de a fi agresați de oamenii furioși, chiar în apropierea sediului poliției.

“Soțul meu m-a sunat și mi-a zis că au fost opriți de către polițiștii din Moinești și duși la secție pentru verificări. De acolo m-a sunat și vorbeam cu el când deodată am auzit o femeie care țipa la el și îl făcea infractor. L-am întrebat ce s-a întâmplat, și mi-a spus că sunt câteva persoane care amenință că îi ciomagesc pe el și voluntari. Mașina e a noastră personală și soțul meu e șofer la o asociație umanitară. Nu știm de la cine a pornit prostia asta imensă. Dar nu vrem să fim luați la bătaie”, ne-a declarat Alexandra Gherasim.

Rezultate Evaluarea Națională 2018. Află pe EDU.ro ce notă ai luat... EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. E nebunie LA CONTESTAȚII! Ce se întâmplă ACUM în sute de licee din TOATĂ ROMÂNIA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x