Antena Căutare

Evaluare Națională 2018. Elevii minorităților române susțin azi proba la Limba și literatura maternă

Pentru elevii claselor a VIII-a, care apartin minoritatilor romane, emotiile nu s-au incheiat. Astazi se desfasoara proba la Limba si literatura materna, dupa ce ieri s-a sustinut Evaluarea Nationala la matematica.

Pentru elevii claselor a VIII-a, care aparțin minorităților române, emoțiile nu s-au încheiat. Astăzi se desfășoară proba la Limba și literatura maternă, după ce ieri s-a susținut Evaluarea Națională la matematică.

Astăzi este ultima zi de Evaluare Națională, unele centre din țară găzduiesc astăzi proba la Limba și literatura maternă pentru copii care aparțin minorităților române. Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale, rezultatele se vor afișa pe data de 19 iunie, putând fi contestate în aceeași zi până la ora 19.00. Rezultatele finale, în urma contestațiilor, urmând să apară pe 23 iunie.

Iată modele de subiecte ale Evaluării Naționale la Limba și literatura maternă: http://subiecte.edu.ro/2018/evaluarenationala/

Caz șocant! Învăţătoare, bătută de un părinte în faţa elevilor: "Este traumatizată. I-a fost învineţită faţa şi i s... Atenție, imagini socante! Un bărbat și-a rupt iubita în bătaie, după ce a prins-o că şi-a descărcat Snapchat-ul. I-au ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x