Antena Căutare

Evaluare Națională 2018. Calendarul repartizării computerizate

Evaluare Națională 2018. Inscrierile la Evaluarea Naționala 2018 au loc în perioada 4-8 iunie, astfel că elevii mai au la dispoziție doar două zile pentru a se înscrie. 

Evaluare Națională 2018. Calendarul repartizării computerizate
Evaluare Nationala 2018

Evaluare Națională 2018. Înscrierile la Evaluarea Națională 2018 au loc în perioadă 4-8 iunie, astfel că elevii mai au la dispoziție doar două zile pentru a se înscrie.

Tot pe 8 iunie se finalizează și cursurile elevilor de clasă a VIII-a, urmând că pe 11 iunie să aibă loc probă scrisă de Limbă și literatură română din cadrul Evaluării Naționale. Pentru a se înscrie la Evaluarea Națională, elevii și părinții trebuie să completeze o cerere de înscriere.

Descărcați de aici cererea de înscriere la Evaluarea Natioanala 2018

Pe 13 iunie se va desfășura probă scrisă la Matematică, iar pe 14 iunie elevii din partea minorităților naționale vor participă la probă scrisă de Limbă și literatură maternă.

Rezultatele se vor afișa pe 19 iunie, iar contestațiile vor putea fi depuse, în aceeași zi, între orele 14.00 – 19.00. Soluționarea contestațiilor va avea loc între 20 și 22 iunie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 23 iunie.

Tot ce trebuie să știi despre Evaluarea Națională 2018

După susținerea Evaluării Naționale, elevii mai au de trecut un hop, mai exact admiterea la liceu.

Admitere liceu 2018 și top licee București. Numarul de locuri la liceele din București

Evaluare Națională 2018. Calendarul repartizării computerizate:

  • 29 iunie – 3 iulie 2018

Absolvenții de gimnaziu și părinții acestora vor completă opțiunile în fișele de înscriere, asistați de diriginți.

Absolvenții de gimnaziu care doresc să participe la admitere în alt județ vor completă fișele de înscriere conform procedurii stabilite de Comisia Națională de Admitere.

  • 30 iunie – 4 iulie 2018

Candidații și părinții vor verifică fișele editate de calculator și vor corectă eventualele greșeli din bază de date.
Afișarea listelor corectate în aplicația informatică computerizată.

  • 4 iulie 2018

Ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere la centrul de admitere județean / al municipiului București.

Comisia din centrul de înscriere va predă fișele de opțiuni originale către centrul de admitere județean / al municipiului București.

  • 9 iulie 2018

Repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților claselor a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2018 – 2019.

Afișarea rezultatelor candidaților repartizați în învățământul liceal de stat.

Unitățile de învățământ gimnazial vor afișa listele cu absolvenții repartizați din școlile respective și lista cu locurile neocupate din unitățile de învățământ liceal de stat din județ/municipiul București.

  • 10 – 13 iulie 2018

Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care au fost repartizați candidații.

  • 13 iulie 2018

Unitățile învățământului liceal de stat vor transmite situația locurilor rămase libere în urmă neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere.

  • 16 – 18 iulie 2018

Comisia județeană de admitere va rezolvă situațiile speciale apărute după etapă de repartizare computerizată, repartizarea candidaților care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen, a candidaților care nu au participat și a celor care au participat, dar nu au fost repartizați în etapă repartizării computerizate.

sursa: portalinvatamant.ro

Evaluare Națională 2018. Elevii de clasa a VIII a susțin luni prima probă. Iată ce trebuie să știe... Tragedie în ziua absolvirii. Un elev de clasa a VIII a a murit în timp ce era la banchet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x