Căutare Live

Evaluare Națională 2018. Unde și când se afișează rezulatatele? Află tot

Absolventii claselor a VIII-a mai au de trecut peste cateva zile de emotii deoarece dupa sustinerea examenelor de Evaluare Nationala trebuie asteptate rezultatele.

Absolvenții claselor a VIII-a mai au de trecut peste câteva zile de emoții deoarece după susținerea examenelor de Evaluare Națională trebuie așteptate rezultatele.

Conform calendarului Evaluării Naționale, aprobat de Ministerul Educației Naționale, pe 19 iunie 2018 vor fi afișate primele rezultate. Tot în această zi, până la ora 19.00 se pot depune contestațiile. În urma contestațiilor rezultatele finale vor fi aflate pe data de 23 iunie.

Rezultatele Evaluării Naționale 2018 vor fi afișate la avizierele școlare, acolo unde a fost afișată și aranjarea elevilor în sălile de examinare, și în același timp vor putea fi găsite pe site-ul Ministerului Educației Naționale: edu.ro

Cu toate că rezultatele Simulării Evaluării Naționale din martie au fost destul de slabe, elevii claselor a VIII-a speră la note mai bune deoarece avut câteva luni la dispoziție pentru a se pregăti mai mult. Rezultatele simulării au fost: la Matematică, doar 33,1 % dintre elevi au obţină o notă peste 5, iar la Limba şi literatura română 63,1% au luat note de trecere peste 5. La proba de Limba li literatura maternă, 82,6% dintre elevi au obţinut note peste 5.

Modele de subiecte la Matematică. Evaluarea Națională 2018. Ce-ți poate pica?... Avertismentul Poliției Române: ”Dacă primiți acest mesaj, este o fraudă!”...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri