Antena Căutare

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte au picat

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte pică miercuri! Află modele de subiecte la matematică, pentru Evaluarea Națională, dar și calendarul Evaluărilor.

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte au picat Galerie
Evaluare Nationala clasa a VI-a subiecte matematica

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte pică miercuri! Află modele de subiecte la matematică, pentru Evaluarea Națională, dar și calendarul Evaluărilor Naționale Edu.ro.

Elevii de clasa a IV-a susțin miercuri, 15 mai 2019, proba la Matematică, după ce marți, 14 mai 2019, au susținut prima probă, cea de Limba Română. Subiectele la matematică au un nivel mediu de dificultate, iar elevii vor avea la dispoziție o oră ca să rezolve exercițiile.

Modele de subiecte la matematică publicăm mai jos. A1. ro publică subiectele care pică la Evaluarea Națională, proba la matematică. Vezi mai jos ce a picat!

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte au picat

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte au picat

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte au picat

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte au picat

Subiectele la matematică pot fi descărcate și pe subiecte.edu.ro

Cerințele au fost concepute pe două numere, iar elevii au avut 60 de minute timp la dispoziție pentru a le rezolva. Profesorii trebuie să termine de corectat lucrările copiilor de clasa a IV-a în termen de 7 zile.

Subiecte Evaluare Națională clasa a IV-a

Evaluare Națională, clasa a IV-a. Regulile testării

Evaluarea Națională la clasa a IV-a durează 60 de minute pentru fiecare probă. La Evaluarea Națională de clasa a IV-a, notele nu se trec în catalog și nici nu vor fi făcute publice. Acestea vor fi comunicate doar părinților și au un rol consultativ, pentru a evalua cunoștințele elevilor până la acest moment.

Regulile la Evaluarea Națională spun că testarea vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română/ maternă, lar la matematică, cunoștințe conforme cu materia predată. Subiectele de la fiecare testare de clasa a IV-a sunt concepute astfel încât să poată fi rezolvate într-o oră.

Ca și în cazul evaluării naționale la clasa a II-a, evaluarea la clasa a IV-a va fi administrată de către un profesor care nu predă la clasa respectivă, asistat de un al doilea cadru didactic de asemenea fără ore de predare la copiii pe care îi supraveghează. La final, profesorul care administrează testul recuperează foile de evaluare de la elevi și le predau, pe bază de proces-verbal, președintelui comisiei, care este directorul sau directorul adjunct. Lucrările vor fi corectate în cadrul școlii, de către profesorii din unitățile școlare. Cum spuneam mai sus, notele la Evaluarea Națională clasa a IV-a nu se trec în catalog, ci sunt comunicate doar părinților. Mult succes!

Evaluarea Națională pentru clasele primare continuă joi, 15 mai 2019, cu proba la Limba Maternă, pe care o vor susține minoritățile naționale.

Calendar Evaluări Naționale 2019, clasa a VI-a și clasa a VIII-a

Elevii claselor a VI-a vor susține evaluarea competențelor fundamentale dobândite în ciclul inferior al gimnaziului (V-VI) în zilele de 22 mai (limbă și comunicare) și 23 mai (matematică și științele naturii).

Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a VIII-a anunță că prima probă scrisă din cadrul examenului va avea loc la Limbă Română, în data de 18 iunie. Următoarea probă scrisă, la matematică, se va desfășura în data de 20 iunie, iar ultima, la limbă și literatură maternă-pentru elevii care au studiat această disciplină, este programată în data de 21 iunie.

Citește și:

Evaluarea Națională la clasa a IV-a: Subiecte și cât durează testarea

Evaluare Națională 2019, clasa 4, Română. Modele de subiecte și ce pică marți

Instructor auto prins băut la volan, în timpul orelor de traseu! Bărbatul lucra la școala de șoferi implicată în scandal... Se schimbă regulile pentru popririle de la ANAF! Care vor fi cele mai mici sume de bani pe care le va mai putea bloca Fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x