Antena Căutare

Evaluare Națională 2019, clasa a II-a, Limba Română - Scris. Ce subiecte pică

Evaluare Națională 2019, clasa a II-a, Limba Română - Scris. Subiecte anunțate pe Edu.ro la testarea de la Limba Română și Limba Maternă - Scris. Care sunt regulile testării și ce trebuie să știți despre Evaluarea Națională de la clasa a 2. 

Evaluare Națională 2019, clasa a II-a, Limba Română - Scris. Ce subiecte pică
evaluare nationala clasa a II-a elevi

Evaluare Națională 2019, clasa a II-a, Limba Română - Scris. Subiecte anunțate pe Edu.ro la testarea de la Limba Română și Limba Maternă - Scris. Care sunt regulile testării și ce trebuie să știți despre Evaluarea Națională de la clasa a 2. Ce subiecte pică

Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a II-a începe marți, 7 mai 2019, cu proba scrisă la Limba Română și Limba Maternă. Regulile testării indică faptul că elevii vor avea 30 de minute pentru rezolvarea subiectelor, pentru fiecare probă, atât pentru cea de la Română, cât și pentru proba la Matematică, din 9 mai. De asemenea, subiectele de la Evaluarea Națională sunt realizate de pe modelul testelor PISA și sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care realizează cerințele pentru toate examenele școlare.

Evaluare Naționala clasa a II-a, a-IV-a si a IV-a. Modele de subiecte și ce trebuie să știi

Evaluare Națională clasa a II-a. Ce trebuie să știi

Testarea elevilor de clasa a II-a se va face în sălile de clasă în care elevii învață în mod obișnuit. “Acestea vor fi adaptate în prealabil, după caz, în funcție de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care ar putea influența desfășurarea probelor”, a precizat Ministerul Educației.

Evaluarea Națională la clasa a II-a se va desfășura în timpul orelor de curs, în clasele unde învață elevii. Subiectele la Limba Română/Maternă vor fi împărțite pe două numere. Învățătorul va fi asistat de un alt cadru didactic pe toata durata testării.

Când se primesc subiectele la Evaluare Națională, elevii își vor trece pe foaie numele, prenumele și școala, iar învățătorilor le este interzis să dea indicații referitoare la rezolvarea testelor, să completeze sau să modifice ceva în fișele elevilor.

Testele sunt predate apoi de către învățori, în baza unui proces verbal de predare-primire, directorului școlii.

Regulile Evaluării Naționale la copiii de clasa a-II-a mai spun că subiectele trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate, iar de corectarea testelor se vor ocupa cadre didactice dintre care, unul trebuie să fie învățătorul de la clasă.

Lucrările sunt corectate în termen de 7 zile de la susținerea ultimului test, iar rezultatele nu se vor trece în catalog. Se știe că, scopul acestor teste este acela de evalua cunoștințele dobândite de către elevi, prevăzute în programa școlară.

Rezultatele de la Evaluarea Națională sunt comunicate de către învățători fiecărui părinte în parte.

Evaluare Națională clasa a II-a. Calendar și modele de subiecte

7 mai 2019: Limba română – Scris
7 mai 2019: Limba maternă – Scris
8 mai 2019: Limba română – Citit
8 mai 2019: Limba maternă – Citit
9 mai 2019: Matematică
10 mai 2019: Limba română pentru minoritățile naționale – Scris-Citit

Modele de Subiecte Evaluarea Naționala, clasa a II-a - Limba Română, scris și citit

Modele de subiecte Evaluare Națională clasa a II- scris, citit, matematică

Modele de subiecte Evaluare Națională clasa a II-a, Limba Materna

sursa info: edupedu.ro

Imagini greu de privit! Găsită la pat, în propria casă, într-o mizerie cruntă, lângă 17 câini. Concubinul știa de starea... „Dă pe faţă cu apă din toaletă!”. Copii loviți și abuzați verbal la o creșă din Năvodari! Atenție, înregistrări ce vă po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x