Antena Căutare

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. Cazul care a şocat România. Ce notă a primit după CONTESTAŢIE o elevă olimpică notată la examen cu 3,40

O elevă olimpică din judeţul Gorj a avut un adevărat şoc când şi-a văzut nota la proba de Limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională.

O elevă olimpică din judeţul Gorj a avut un adevărat şoc când şi-a văzut nota la proba de Limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională.

Adriana Mihaela Sgurescu, care a absolvit Şcoala Gimnaziala din Albeni, a fot notată cu nota 3,40 la Limba şi literatura română. Aceasta a fost bulversată pentru că se aştepta la o notă foarte mare. Ea a depus contestaţie, iar nota a fost majorată cu şase puncte.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. Lucrarea a fost recorectata şi s-a constatat că s-a comis o greşeală de către profesorul evaluator. Lucrările elevilor din Gorj au fost corectate de către profesorii din judeţul Hunedoara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Când s-au afişat rezultatele, fata fiind olimpică, elevă de 10 la Albeni, am sunat şi s-a verificat pe lucrare, în baza de date. S-a transcris greşit din borderou o altă nota. S-au uitat la alt număr de lucrare şi au pus nota altei lucrări. Nu ai cum să greşeşti cu atât. Nu este normal ca un copil să treacă printr-un asemenea stres", a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, potrivit Adevărul.ro.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. Aceasta a mai precizat că profesorul care a greşit nu va mai avea dreptul să corecteze lucrări timp de 5 ani şi riscă chiar diminuarea salariului.

Adriana Mihaela Sgurescu a reprezentat judeţul Gorj la Olimpiada Naţională „Universul Cunoaşterii prin lectura" .

Se dau bani de la stat! Ce trebuie să faci pentru a primi peste 2.000 de lei în fiecare lună... Top anunțuri cu garsoniere de închiriat în București, ordonate după preț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x