Antena Căutare

Evenimente București 26 octombrie 2018

Evenimente București 26 octombrie 2018

Evenimente București 26 octombrie 2018
Evenimente București | vinsieu.ro

Vinerea anunță începutul unui nou weekend și sigur speri că acesta va fi cel mai relaxant și distractiv weekend din viața ta. Ei bine, nu este cazul să te minți singuri și să acționezi în favoarea ta pentru a avea un weekend fără stres și plin de voie bună. Iată ce poți face în București vineri după job.

Concert Haggard

În Club Quantic, vineri, 26 octombrie, îi poți asculta live pe cei de la Haggard. Mai mult decât atât, vei avea onoarea de a asculta piese noi ce vor fi incluse pe următorul lor album. Îți poți achiziționa biletele pentru tine și prietenii tăi. Prețurile biletelor sunt următoarele: 69 lei un bilet în presale, 75 lei un bilet normal, 80 lei un bilet cumpărat în ziua evenimentului, 125 lei un bilet Meet & Greet ce include un badge M&G, afișul evenimentului și acces cu 30 min înaintea accesului general. Trupa a susținut sute de concerte în peste 30 de țări, câștigându-și grupul de fani și în România.

Concert Freestay

Vineri, 26 octombrie, începând cu ora 22:30 va avea loc un nou concert Freestay în Hard Rock Cafe. Dacă ți-e dor să asculți live piese precum “Cerșetori de iubire” și “Trebuia să fii tu”, atunci trebuie să îți achiziționezi un bilet. Trupa Freestay este una dintre cele mai apreciate la noi în țară. Biletele au următoarele prețuri: 60 lei un bilet VIP cu loc la masă în fața scenei, 40 lei un bilet cu acces general, cu loc la masă și tot 40 lei pentru un bilet fără loc.

Festivalul de Harpă București ediția a III-a

Acest festival își deschide porțile vineri, 26 octombrie și va lua sfârșit duminică, 28 octombrie. Festivalul este deja la a III-a ediție, fiind organizat de Asociația Harpiștilor din România și Universitatea Națională de Muzică București. Tot în cadrul festivalului, pe lângă muzica bună ce o vei putea asculta, vei avea ocazia să vezi și colecția de harpe a firmei Papfalvy Harps-Harfamives din Ungaria. Festivalul e menit să celebreze trecerea a 125 ani de harpă în România. Fii alături de artiști iscusiți și participă și tu la festival.

Sursă foto: vinsieu.ro

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Cum afli dacă ai fost admis pe listă! Vezi aici!... Ninge în continuare în România! Drumarii au intervenit cu 31 de utilaje de deszăpezire (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x