Antena Căutare

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Cum afli dacă ai fost admis pe listă! Vezi aici!

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Reglumanet, unde te inscrii, esti pe lista!

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Cum afli dacă ai fost admis pe listă! Vezi aici!
inscrieri eco-vouchere

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Azi se dă startul eco-voucherelor în valoare de 9000 de lei, puse la bătaie de Primaria Municipiului București pentru a diminua numărul mașinilor care poluează, neprietenoase cu mediul.

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Cinci mii de eco-vouchere pot intra azi în posesia șoferilor, dar și a celor care vor să-și schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi. Așadar, azi, la ora 18.00, bucureștenii se pot înregistra în aplicația PEVAUTO, prin accesarea site-ului www.pmb.ro, secțiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”.

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Trebuie să știți că înregistrarea în aplicație se va încheia în momentul atingerii numărului maxim de 6.000 de înscrieri. Aplicația va genera fiecărui proprietar înregistrat un cod unic, ce va fi comunicat pe adresă de e-mail valabilă, împreună cu un link unic pe bază căruia va putea ulterior accesă aplicația pentru a încărca documentele referitoare la casarea și radierea autovehiculului uzat.

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Cum afli dacă ai intrat în posesia unui eco-voucher

Lista PEVAUTO poate admite până la 6.000 de persoane, înrregistrate pe aplicația PEVAUTO. Aceasta va fi, ulterior, publicată pe site-ul PMB și va cuprinde codul primit la înregistrare, inițialele numelui și prenumelui persoanei fizice/ denumirea persoanei juridice precum și oră înregistrării.

Conform regulamentului, din lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicația PEVAUTO, în ordinea înscrierii, după finalizarea perioadei de verificare a îndeplinirii condițiilor de eligibilitate din Regulament, vor fi acceptați în Program, în ordinea înscrierii, primii 5.000 de proprietari eligibili.

Ce se întâmplă după ce ești admis pe listă

De la momentul publicării pe site-ul PMB a listei celor 5.000 de proprietari eligibili, în termen de 90 de zile, dacă ești admis, îți poți casa și radia din circulație autovehiculul uzat, urmând a încărca în aplicația PEVAUTO documentele doveditoare de casare și radiere a autovehiculul uzat, cât și a documentelor care fac dovadă că nu înregistrează datorii la bugetul de stat și la cel local (documente în termen de valabilitate la data depunerii) accesând link-ul unic primit la înscriere.

Lista unităților comerciale participante la Program, de la care se pot achiziționa produsele eligibile în Program, se va publica spre informarea cetățenilor, după parcurgerea tuturor etapelor din Regulament pentru selectarea unităților comerciale participante, nu mai târziu de data de la care pot fi utilizate eco-voucherele.

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie

Prin acest demers, primăria Capitalei își propune astfel eliminarea a 5.000 de autovehicule uzate, cu grad ridicat de poluare, de pe rază municipiului București și acordarea a 5.000 de eco-vouchere cu o valoare nominală de 9.000 lei/ eco-voucher în vederea achiziționării exclusive de autoturisme noi EURO 6, non-diesel, mijloace de locomoție noi ”prietenoase cu mediul”, non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice și electronice noi cu clasă energetică superioară, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat.

Înscrieri eco-vouchere 25 octombrie. Cui se adresează programul

Programul se adresează atât persoanelor fizice, cu domiciliul stabil în Municipiul București, cu vârstă minima de 18 ani, proprietari unici ai autovehiculelor uzate și care nu au obligații de plată la bugetul local și bugetul de stat, cât și persoanelor juridice, cu sediul social în Municipiul București, proprietari unici ai autovehiculelor uzate, care nu au obligații de plată la bugetul local și bugetul de stat și nu au fost condamnate pentru infracțiuni împotrivă mediului.

Regulamentul complet poate fi poate fi consultat AICI!

Anul școlar 2018-2019. Elevii intră în vacanță. Ce anunță Ministerul Educației... Evenimente București 26 octombrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x