Antena Căutare

Evoluție neprevăzută a COVID-19 în România. Specialiștii, fără răspunsuri! Ce s-ar putea întâmpla, în următoarele zile? Alexandru Rafila: „Sunt surprins”

Situație nemaiîntâlnită, în plină pandemie de coronavirus! Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, despre fenomenul pe care nimeni nu îl poate explica: „Sunt curios ce va fi”.

Evoluție neprevăzută a COVID-19 în România. Specialiștii, fără răspunsuri! Ce s-ar putea întâmpla, în următoarele zile? Alexandru Rafila: „Sunt surprins”
Evoluție neprevăzută a COVID-19 în România. Specialiștii, fără răspunsuri! | Profimedia

Străzile sunt pline de oameni, dar numărul celor infectați cu noul coronavirus a scăzut. Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), mărturisește că nu își poate explica fenomenul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

România intră în starea de alertă mai devreme. Premierul Orban, anunț de ultimă oră: ”Vom lua toate măsurile necesare pentru a apăra viața românilor!”

Joi, ultima zi de stare de urgență

Joi, 14 mai, este ziua în care starea de urgență expiră pe întreg teritoriul României. În weekendul care se apropie, românii s-ar putea bucura de libertate deplină. Și asta deoarece urmează trei zile de vid legislativ, în care nu se pot impune restricții.

citește și:

„Al doilea val de COVID-19 este exclus! Epidemia se încheie!” Medicul care susține că a găsit tratamentul anti-coronavirus anunță „moartea” virusului

Prevederea privind starea de alertă intră în vigoare abia luni.

Potrvit surselor Antena 3, guvernanții doresc să ia măsuri pentru a acoperi cele 3 zile de vid legislativ. Cu alte cuvinte, caută soluții astfel încât în aceste 3 zile să nu existe libertate deplină. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Alte zece decese provocate de coronavirus. Numărul total a ajuns la 1.046... Răsturnare de situație în cazul lui Kobe Bryant. Cine este vinovat de accidentul aviatic în care au pierit opt persoane,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x