Căutare Live

Examenele la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020, supravegheate de mai mulți profesori. Anunțul făcut de ministrul Educației

Monica Anisie, ministrul Educației, a făcut noi precizări despre felul în care se vor desfășura Evaluarea Națională și Bacalaureatul, dezvăluind astfel că va fi nevoie de mai multe cadre didactice pentru supraveghere. 

Examenele la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020, supravegheate de mai mulți profesori. Anunțul făcut de ministrul Educației

În cadrul unui interviu, Monica Anisie a declarat că există o problemă în ceea ce privește numărul de cadre didactice necesare pentru supravegherea elevilor la examene. Mai exact, odată cu regulile de distanțare, examenele se vor desfășura în mai multe săli de clasă și deci, este nevoie de mai mult personal pentru supraveghere.

România, în stare de alertă și după 15 iunie. Ministrul Sănătății, noi precizări: ”Va rămâne în vigoare din cauza focarelor noi de coronavirus!” Când vor fi anunțate noile măsuri

„Avem nevoie de mai multe cadre.Eu sunt convinsă că toți colegii mei înțeleg că este nevoie de ei acum, este nevoie de sprijinul pe care trebuie să îl acorde acestor elevi, sunt elevii noștri și trebuie să fim alături de ei până la final. Știu și înțeleg rezerva colegilor mei în legătură cu o posibilă îmbolnăvire. Mai avem timp până când inspectoratele școlare centralizează situația și sunt convinsă că și ei se vor convinge că riscul este minim și se vor înscrie”, a declarat Monica Anisie la Digi24.

În ce condiții se va desfășura sesiunea specială

În cadrul aceluiași interviu, Monica Anisie a declarat că elevii care, din motive de sănătate, nu vor putea să-și susțină toate examenele în prima sesiune, le vor da în următoarea, însă fără a le relua pe cele deja susținute.

Reiau examenele de unde au rămas. Nu putem să supunem copiii la o altă probă, dacă deja au realizat-o”, a precizat ministrul Educației.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

”Este foarte important să ştie elevul şi părintele că nu va mai relua dacă deja a susţinut prima probă de limba şi literatura română (...) pe 15 iunie la Evaluarea Naţională şi la proba de matematică să spunem că are 37,3 şi este recomandat să meargă la medicul de familie pentru a vedea care este problema medicală, în momentul în care participă la etapa specială nu mai este nevoie să dea şi proba de limba română. Este o veste nouă. Este prevăzut în ordinul pe care l-am aprobat. Reiau din punctul în care au rămas”, a explicat Monica Anisie.

Ce se va întâmpla cu dublarea alocațiilor copiilor. Ministrul Finanțelor, anunț de ultim moment! „Astea sunt variantele”... „Am dormit într-o gară din București și am căutat prin gunoaie”. Nora reginei Marii Britanii, dezvăluiri uimitoare! Ce i...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri