Antena Căutare

EXCLUSIV Angajatii Postei Romane au fost obligati de conducere sa stea de paza in oficii

De la casiere la electricieni, pe toti ii cunosti de la o posta. Asta pentru ca fiecare sta, pe rand, in usa oficiului postal. De paza la sertarele cu bani. Posta Romana a ramas fara paza si a gasit o solutie rapida si amuzanta. In locul agentilor stau acum diversi angajati. Toti au fost obligati de conducere sa stea la usi cu schimbul. Oficialii Postei Romane recunosc ca problema pazei va fi rezolvata abia peste o saptamana.

Domnul care pazeste unul dintre cele mai importante sedii ale Postei din Capitala, unde se afla Caseria Centrala si Fabrica de Timbre, este, de meserie… electrician. Angajatul care n-are nicio legatura cu paza recunoaste ca nu stie cum ar reactiona daca ar aparea vreun hot.

Deloc fericit de ceea ce trebuie sa faca, salariatul povesteste ce-au patit alti colegii care nu sunt paznici si care au adormit in timpul turei. “I-au dat amenda un milion, un milion si jumatate. Nici el nu era paznic in mod normal”, povesteste omul.

Situatia este si mai grava la alte oficii postale, unde nimeni nu face ture de paza. Nici la Sediul central al Postei nu exista paza, iar angajatii care fac acest lucru temporar spun ca au la dispozitie o singura arma: butonul de panica.

Reprezentantii angajatilor spun ca, in cazuri de urgenta, salariatii postei nu vor face fata.

Firma de paza care avea contract incheiat cu Posta Romana si-a pierdut licenta anul acesta. Institutia a incheiat abia ieri un nou contract de securitate, iar oficialii postei spun ca agentii de paza vor veni in oficii abia la mijlocul saptamanii viitoare. Posta Romana a fost in ultimul an implicata in mai multe atacuri. Cel mai grav a avut loc in octombrie, cand un barbat inarmat cu un topor a amenintat mai multi oameni dintr-un oficiu postal din Capitala.

Unul dintre romanii ucisi de teroristi in Algeria putea scapa cu viata, dar a vrut sa isi ajute un coleg ranit... Tanarul care gonea, fara permis, cu 200 km/h prin Strehaia are dosar penal, dar e posibil sa scape nepedepsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x