Antena Căutare

Tanarul care gonea, fara permis, cu 200 km/h prin Strehaia are dosar penal, dar e posibil sa scape nepedepsit

A condus cu 200 de km pe ora pe o strada din Strehaia, fara sa aiba permis. Doua infractiuni grave pe care politistii de la rutiera le vaneaza zilnic. In cazul de fata, politia a primit cazul pe tava.mai bine zis, pe ecran. Totusi au reactionat greu. Kilometrajul o fi fost stricat, imaginile cu soferul erau trucate, nu era masina, era bicicleta. Dupa ce au vazut la Observator imaginile in care baiatului de 17 ani conducea cu 200 pe ora pe o strada din localitate, oamenii legii i-au deschis dosar penal. Soferul ilegalist are insa toate sansele sa scape nepedepsit.

Politistii au vazut filmuletul, dar spun ca nu-i pot face nimic baiatului pentru cei 200 de kilometri pe ora care apar pe bord.

Motivele? Aceste imagini pot fi prelucrate bineinteles pentru a crea un element de senzational, dupa cum declara un om al legii. Aparatul care a inregistrat imaginile nu este omologat, mai spun politistii.

Ieri, baiatul de bani gata era. de nepedepsit. Intre timp, dupa ce imaginile au aparut la Observator, politistii s-au mai gandit.

I-au facut totusi dosar penal. Nu pentru viteza inconstienta, ci pentru conducere fara permis. Nu e la prima abatere. In decembrie a mai primit un dosar penal pentru ca a fost prins cand conducea un ATV neinmatriculat.

Fara permis si fara numere de inmatriculare. Doua infractiuni care i-au adus adolescentului din Strehaia tot atatea dosare penale in doar o luna de zile. Potrivit legii, pedeapsa maxima este de 5 ani de inchisoare. Cum este minor, insa, sentinta se injumatateste.

Soferul de 17 ani si prietenul care l-a filmat la volan au povestit ca plimbarea cu 200 de kilometri la ora prin Strehaia s-a intamplat in vara. Fiul lui Valentin Stanescu ar fi luat cheile bolidului de 80 de mii de euro, fara stirea tatalui sau.

Bolidul pe care baiatul il conduce cu 200 de kilometri la ora a fost condus si de mascati. Masina a fost ridicata dupa o descindere la casa lui Valentin Stanescu, cercetat pentru evaziune fiscala.

EXCLUSIV Angajatii Postei Romane au fost obligati de conducere sa stea de paza in oficii... Clasa 0: La scoala sau la gradinita? Parintii sunt cei care decid unde isi inscriu copilul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x