Antena Căutare

EXCLUSIV! Ultimele imagini cu Irina, femeia care a murit in urma operatiei de liposuctie. Medicul dat disparut i-a perforat intestinele de 24 de ori

Chirurgul care a perforat intestinele unei paciente de 24 de ori, intr-o operatie pe care nu avea voie s-o faca, a disparut. Nici macar anchetatorii directiei de sanatate publica nu pot da de Calin Dobos. Familia femeii care a murit dupa operatia de lipoaspiratie trebuie sa plateasca acum si pentru ancheta.

A murit acum trei zile, dupa o liposuctie. Cel care i-a facut operatia, chirurgul Calin Dobos, o repetase inainte de zeci de ori. Chiar daca diploma de specialist DOAR in chirurgie maxilo - faciala nu-i permitea asta. Fratele Irinei vorbeste de un adevarat macel.

La cererea familiei, o comisie a DSP a inceput ancheta in cazul Dobos. Nici medicul, nici un alt angajat al clinicii nu a fost fata.

Ar fi aflat ceva ce stiau deja. Sectia de chirurgie plastica a fost deschisa pe numele unui alt medic. Unul cunoscut si acreditat, care refuza sa comenteze.

In continuare, cazul va fi examinat de un expert, ales prin tragere la sorti. Va fi platit din banii familiei care a depus plangerea. Cu pana la 3.000 de lei. Asa cere legea.

Clinica are acum lacat pe poarta. Pe numarul la care se faceau programarile, raspunde un tanar pe post de casuta telefonica. Nu stie unde este Calin Dobos. Unii spun ca e posibil sa fuga din tara.

Petreceri pline de dragoste: Cum au sarbatorit romanii Valentine's Day... Madalina Secuianu e un fotomodel SEXY, dar are o mare problema!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x