Antena Căutare

Petreceri pline de dragoste: Cum au sarbatorit romanii Valentine's Day

Ziua Indragostitilor a trecut, dragostea ramane. Au fost dovezi de iubire cu duiumul ieri, peste tot: de la flori, bomboane, cadouri, cine romantice, pana la casatorii de o zi. Acum ramane de vazut si cate dintre aceste gesturi se vor mai repeta pe parcursul anului.

Dragoste mare si o petrecere. inspumata. De asta au avut parte indragostitii in statiunea Baile Felix. La fel de neconventional au sarbatorit si cateva cupluri din Constanta. Domnii n-au putut sa aleaga intre cele doua mari iubiri, doamna si fotbalul, asa ca le-au adus in acelasi loc.

Tot la Constanta, patronii unui cinematograf au venit cu o idee, sa-i spunem, exotica. Vezi despre ce e vorba in galeria video!

Nici primarul Radu Mazare n-a stat acasa, desi sustine ca nu sarbatoreste Valentine's day. De ce? “Stii de ce? Mie mi-ar trebui un Valentine’s Week (n.r. - o saptamana de Valentine’s). Sau o saptamana si jumatate. Asa, cu o zi, e problema”, le-a spus el reporterilor.

Cativa tineri din Tirgu-Mures au profitat de Ziua Indragostitilor ca sa-si uneasca destinele. Pentru inceput, de proba, doar pentru o zi. La fel ca ei, alte cateva zeci de perechi de indragostiti au spus "da" pentru 24 de ore. Cei mai convingatori au fost premiati cu un weekend la Venetia.

sursa foto: diariodom.com

Primarul Radu Mazare si hotelierii de pe litoral vor ca plajele sa intre in administrarea hotelurilor... EXCLUSIV! Ultimele imagini cu Irina, femeia care a murit in urma operatiei de liposuctie. Medicul dat disparut i-a perfo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x