Antena Căutare

Experiment: care sunt cele mai murdare locuri dintr-un supermarket! Rugină, praf şi pământ: le găsim pe toate la raionul cu fructe!

De la cumpărături nu pleci doar cu produsele pe care le-ai plătit, ci şi cu bacterii. Un studiu recent al americanilor ne indică cele mai murdare locuri dintr-un supermerket. Le-au verificat şi reporterii Observator, într-un experiment.

De la cumpărături nu pleci doar cu produsele pe care le-ai plătit, ci şi cu bacterii. Un studiu recent al americanilor ne indică cele mai murdare locuri dintr-un supermerket. Le-au verificat şi reporterii Observator, într-un experiment.

Rugină, praf şi pământ: le găsim pe toate la raionul fructelor exotice. Deşi rafturile ar trebui curăţate zilnic, arată ca şi cum nimeni nu le-ar fi şters de zile bune. Şi clienţii pun mâna pe produse, ca să le aleagă, aşa că bacteriile se înmulţesc. Şi coşurile de cumpărături ar trebui curăţate zilnic. La fel şi benzile pe care aşezăm alimentele la casă. Vânzătorii nu le curăţă după fiecare client, aşa cum ar trebui.

Există un top al celor mai murdare locuri dintr-un supermarket

Benzile pe care putem cumpărăturile la casă. Acolo punem banii, genţile, dar şi cumpărăturile noastre. Toate aceste lucruri sunt pline de bacterii. Americanii le-au şi testat şi au găsit bacterii pe toate benzile testate. POS-urile! Majoritatea plătim cu cardul, introcem codul PIN. Categoric aceste aparate nu sunt curăţate zilnic. Feliatoarele - listeria ar fi abcteria cea mai întâlnită pe aceste feliatoare. Fructele - există un motiv pentru care suntem sfătuţi să ne spălăm fructele înainte să le mâncăm. Oamenii ating fructele înainte să le cumpere şi mulţi le pun înapoi. Cărnurile împachetate în folie transparete pot fi contaminate cu E-COLI. Aceea folie transparentă nu ne asigură siguranţa cărnii pe care urmează să o mâncăm. Şi nu în ultimul rând, coşurile de cumpărături.

Vești bune pentru mămici! Anunț important pentru toate mamele care primesc indemnizații de creștere a copilului... O Staţie Spaţială de aproape nouă tone se va prăbuşi pe Pământ! După dezintegrare, doar bucăți mici de metal vor cădea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x