Căutare Live

Ajutor în bani de la primărie: Se dau 500 de lei pe lună. Iată de ce acte ai nevoie!

Primăria Capitalei a aprobat acordarea unui ajutor în valoare de 500 de lei lunar persoanelor cu handicap care locuiesc în Bucureşti.

Primăria Capitalei a aprobat acordarea unui ajutor în valoare de 500 de lei lunar persoanelor cu handicap care locuiesc în Bucureşti.

Iată care sunt condiţiile necesare pentru că o persoană să poată beneficia de acest ajutor:

- persoană trebuie să aibă domiciliul în municipiul Bucureşti;

- trebuie să aibă un certificat care să îi ateste handicapul emis de una dintre comisiile de la nivelul sectoarelor din Bucureşti;

- beneficiarul trebuie să aibă toate taxele plătite la bugetul de stat;

- beneficiarul nu trebuie să realizeze venituri proprii, nu trebuie să se afle în îngrijirea unui asistent profesionist şi nu trebuie să se afle în îngrijire într-un centru specializat pentru persoanele cu handicap.

Potrivit datelor, în Capitala erau înregistraţi, la sfârşitul anului trecut, aproape 58.000 de adulţi cu handicap.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... PANICĂ! Una dintre cele mai importante companii de telefonie din România şi-a lăsat abonaţii fără MOBILE. Ce trebuie să ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri