Antena Căutare

Cum afectează masca de protecție respirația. Experimentul inedit al unui medic: ” Nu mai inventați lucruri! Nu mai fiți egoiști!”

Se spune că este mai bine să previi decât să tratezi, motiv pentru care medicii fac apel pentru a respecta măsurile de prevenție împotriva coronavirusului. Astfel, e musai să ne spălăm cât mai des pe mâini şi să purtăm masca de protecţie. Apropo de asta, un medic din Marea Britanie a făcut un experiment prin care a ţinut să le arate celor care se plâng că se sufocă atunci când poartă masca, ce se întâmplă, de fapt, cu respiraţia, atunci când alegem să o purtăm. 

Vreau să fac un anunț public, dacă îmi permiteți, privind purtatul măștii și saturația oxigenului. Acest dispozitiv de pe degetul meu măsoară saturația de oxigen din sânge și pulsul. Numărul de aici arată saturația de oxigen. Între 94 și 100 este normală. Nu am probleme respiratorii, așa că la mine este în jur de 99. Numărul de jos arată pulsul, peste 100 este prea rapid și al meu este rapid, pentru că trebuie să înregistrez acest videoclip. Acum îmi voi pune o mască, e ceva ce fac în mod constant, dat fiind că sunt chirurg. Vă voi arăta că saturația oxigenului nu se schimbă. Măștile nu vă reduc nivelul de oxigen, este fals din punct de vedere medical.”, a declarat Joshua Wolrich, medic chirurg.

Declarațiile lui Raed Arafat, confirmate. 889 de cazuri de coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore. Aproape 300 de pacienți sunt la ATI

Medicul și-a încheiat demonstrația cu un îndemn către public: ”Nu mai inventați lucruri! Nu mai ascultați oamenii care inventează lucruri și nu mai transformați acest lucru într-o chestiune politică! Măștile vă protejează pe voi și pe alții. Dacă vi se spune să le purtați, purtați-le! Nu mai fiți egoiști!”

Timiş: 95 de cazuri de COVID-19 la angajaţi ai fermelor Smithfield

Din 24 iulie, masca devine obligatorie și în magazinele și supermarketurile din Anglia. Măsura este deja în vigoare în Scoția.

Timiş: 95 de cazuri de COVID-19 la angajaţi ai fermelor Smithfield... Punctul de trecere a frontierei Cenad, din judeţul Timiş, deschis doar pentru transportul de marfă şi lucrători transfro...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x