Antena Căutare

Capitala altfel: Expozitie de fotografie "Inspired by Bucharest”

Poluat, aglomerat, stresant, asa vad cei mai multi Bucurestiul. Insa, 12 fotografi si-au pus in gand sa le demonstreze contrariul. Si au reusit. In imaginile surprinse de ei, Capitala este un oras frumos, cu oameni frumosi. Fotografiile pot fi admirate in cadrul expozitiei "Inspired by Bucharest"

"Sunt imagini despre Bucuresti pe diferite teme. Avem si arhitectura si zone din Capitala, dans, portrete", a povestit Claudia Popa, directorul Centrului de Creatie, Arta si Traditie din Bucuresti.

Expozitia "Inspired by Bucharest" a prins contur in urma unei provocari. "Noi credem foarte mult in autentic. O poveste reala intotdeauna captiveaza. Intotdeauna avem nevoie de astfel de povesti. Este singura conditie", spune unul dintre fotografi, Irina Groza. Una dintre cele mai frumoase povesti este cea a lui David. Un fotograf a imortalizat momentul in care i-a cerut mana iubitei sale, in fata Ateneului.

"Cand am ajuns, ei erau deja acolo, ne dadeau tarcoale asa, prin jur. Si, va dati seama, eu stiam, si ma mai uitam asa la ei, ea habar nu avea. A inceput sa rada, nu-i venea sa creada", isi aduce aminte barbatul.

Puteti vedea expozitia foto "Inspired by Bucharest" pana pe 6 octombrie la sediul CREART din strada Lahovari, numarul 7.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Romania, in frunte! Sapte medalii, printre care doua de aur, obtinute de elevii romani la Olimpiada Internationala de As... Neatza: Ce tendinte vestimentare predomina in curtile scolilor bucurestene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x