UPDATE! Familia regala a primit primii colindatori, la castelul Savarsin

E atmosfera de sarbatoare la Savarsin. Familia regala s-a reunit intr-un Craciun de poveste la castel. Pana si Regina Ana, atat de scumpa la vedere in ultimii ani, a iesit in public si a supravegheat impodobirea bradului regal.

Inconjurata de familie, Regina Maria a privit cu zambetul pe buze impodobirea bradului. Anul trecut, de Craciun nu a mers nici la slujba de Liturghie din cauza bolii. Acum insa, pare sa se simta mai bine. Totusi, Principesa Margareta a fost cea care a decis cum va arata bradul anul acesta.

Iar in timp ce familia facea ultimele retusuri, Regele Mihai primea primii colindatori in muzeul regal al automobilului.

Mai mult, astazi au adus sarbatoarea si in casele celor nevoiasi. Regele Mihai si Principesa Margareta au dus pachete cu alimente familiilor pe care le viziteaza an de an.

Marti, in prima zi de Craciun, Familia Regala va lua parte la Sfanta Liturghie, oficiata la Biserica Ortodoxa din comuna Savarsin.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri