Antena Căutare

UPDATE! Familia regala a primit primii colindatori, la castelul Savarsin

E atmosfera de sarbatoare la Savarsin. Familia regala s-a reunit intr-un Craciun de poveste la castel. Pana si Regina Ana, atat de scumpa la vedere in ultimii ani, a iesit in public si a supravegheat impodobirea bradului regal.

Inconjurata de familie, Regina Maria a privit cu zambetul pe buze impodobirea bradului. Anul trecut, de Craciun nu a mers nici la slujba de Liturghie din cauza bolii. Acum insa, pare sa se simta mai bine. Totusi, Principesa Margareta a fost cea care a decis cum va arata bradul anul acesta.

Iar in timp ce familia facea ultimele retusuri, Regele Mihai primea primii colindatori in muzeul regal al automobilului.

Mai mult, astazi au adus sarbatoarea si in casele celor nevoiasi. Regele Mihai si Principesa Margareta au dus pachete cu alimente familiilor pe care le viziteaza an de an.

Marti, in prima zi de Craciun, Familia Regala va lua parte la Sfanta Liturghie, oficiata la Biserica Ortodoxa din comuna Savarsin.

Negocieri la sange pentru bradul de Craciun: Comerciantii, dispusi sareduca preturile... Un grup de Mos Craciuni pe doua roti a impartit cadouri in Arad si Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x