Antena Căutare

Familia unui bărbat mort de COVID-19, acuzații halucinante la adresa medicilor: ”Ne-au spus să nu mai insistăm cu telefoanele că ne sună ei când moare!”

Familia unui bărbat din Botoșani, care ar fi murit în urma infecției cu noul coronavirus, a lansat acuzații grave la adresa medicilor de la Spitalul Județean Mavromati, spunând că acesta a fost batjocorit de cadrele medicale. 

Familia unui bărbat mort de COVID-19, acuzații halucinante la adresa medicilor: ”Ne-au spus să nu mai insistăm cu telefoanele că ne sună ei când moare!”
Familia unui bărbat mort de COVID-19, acuzații halucinante la adresa medicilor: ”Ne-au spus să nu mai insistăm cu telefoanele că ne sună ei când moare!”

Bărbatul a ajuns la spital la sfâșitul lunii mai, după ce s-a simțit rău din cauza substanțelor pentru stropit pomii, pe care le inhalase. Era 29 mai atunci, iar Dumitru S.A, în vârstă de 59 de ani, a stat 13 ore la triaj. Pentru că a prins minivacanța de 1 iunie, bărbatul a fost consultat de un medic abia pe 2 iunie, iar două zile mai târziu a fost transferat la Ati, relatează familia.

Acum, însă, familia bărbatului acuză cadrele medicale că l-au ținut dezbrăcat și a fost batjocorit de cadrele medicale.

Un pacient cu COVID-19 a fost omorât de familia lui, în spital! Gafa uriașă prin care cei dragi i-au făcut de petrecanie! Medicii, uluiți!

”Îi tot spunea fiului să vină după el ca nu mai suporta batjocura. El vorbea foarte clar și era conștient de tot ce face. După ce a vorbit cu unul dintre frați a lăsat telefonul deschis și auzit cum doctorul și asistentele țipau la el. Din acel moment nu am mai putut lua legătura. Telefonul i-a fost închis și seara târziu fiul lui a reușit să vorbească cu doctorul care i-a spus că l-au sedat și l-au intubat pentru că era în stare critică. Cum poate fi un om în stare critică din moment ce el vorbește clar și tare fiind înspăimântat de cele petrecute acolo?!”., se întreabă fratele lui Dumitru S.

De asemenea, comunicarea dintre cadrele medicale și familia bărbatului a fost deficitară. Mai exact, fratele lui Dumitru a povestit că un medic i-a spus, în timpul unei conversații telefonice: ”Vă sunăm noi când moare.”

Coronavirus în România. 19 iunie 2020. Live Update. 23.080 de cazuri! Câte persoane se află la ATI și câte s-au vindecat

Bărbatul, care avea și diabet, a murit pe data de 11 iunie, iar familia a fost anunțată cu o zi mai tâzriu. DSP a demarat o anchetă pentru a afla adevărul în acest caz.

Aș vrea să menționez că în toată această perioadă vorbeam zilnic cu el, atât noi cât și fiul lui. După această mutare, o zi nu am mai știut nimeni nimic de el și de câte ori suna fiul lui la secția ATI, asistentele care îi răspundeau îi tot spuneau să sune mai târziu că doctorul este în operație. A reușit într-un sfârșit să vorbească cu doctorul și acesta i-a spus că trebuiesă stea acasă liniștit că oricum îl vor suna ei când va muri. A întrebat dacă e nevoie să îl transferăm la un alt spital sau e nevoie de vreun tratament sau orice intervenție medicală care trebuie plătită și i s-a răspuns ironic:”dar, la București nu vreți? Poate chiar cu elicopterul?! oricum ce îi fac aia asta facem și noi, așteptăm să moară”. A doua zi, fratele a reușit să-și deschidă telefonul și și-a sunat soția și copilul spunându-le că e mai bine. De atunci am vorbit din nou cu el zilnic atât prin apel cât și prin mesaje”, a povestit fratele victimei, citat de Botoșăneanul.ro

Alertă! Un bebeluş în vârstă de 13 zile a murit de coronavirus. Copilul se născuse perfect sănătos într-un spital din Anglia

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România

În România au fost confirmate, până acum, 23.080 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 1.473 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Zeci de oameni, evacuați din calea apelor. Hidrologii anunță cod roșu de inundații în următoarele ore. Care sunt zonele ... Ultimă oră! Alertă cu bombă, la stația de metrou Eroilor! Ce au descoperit autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x