Antena Căutare

Ultimă oră! Alertă cu bombă, la stația de metrou Eroilor! Ce au descoperit autoritățile

UPDATE: În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul la 112 ce anunța o bombă la stația de metrou Eroilor a fost fals. Bărbatul care a făcut farsa a fost identificat drept o persoană în vârstă de 55 de ani din judeţul Olt.

Ultimă oră! Alertă cu bombă, la stația de metrou Eroilor! Ce au descoperit autoritățile
Ultimă oră! Alertă cu bombă, la stația de metrou Eroilor!

Știre inițială:

Este alertă cu bombă la staţia de metrou Eroilor, în București. Perimetrul a fost securizat, iar metroul nu mai opreşte în această staţie.

O persoană a sunat la 112 și a spus că a plasat o bombă în stația de metrou Eroilor. Mai multe echipaje de poliție și jandarmi au ajuns la fața locului și au securizat perimetrul.

Ofițerii serviciului pirotehnic se află în subteran și încearcă să găsească material explozibil ce ar fi fost plasat în stația de metrou Eroilor.

La stația de metrou la care a fost dată alerta cu bombă au fost aduși și câini special antrenați pentru depistarea materialelor explozibile.

Cum te poate infecta cineva cu noul coronavirus, în metrou sau autobuz! Te poate acoperi din cap până-n picioare cu COVID-19! VIDEO

Toată lumea a fost evacuată, iar călătorii sunt îndrumați către stațiile de autobuz din zonă, potrivit digi24.ro.

Știre în curs de actualizare.

Familia unui bărbat mort de COVID-19, acuzații halucinante la adresa medicilor: ”Ne-au spus să nu mai insistăm cu telefo... Doi pensionari, soț și soție, vor cu disperare să muncească! „Numai împreună, pentru că suntem o echipă! Avem 700 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x