Fără apă și căldură! Aproximativ 250 de blocuri din București sunt afectate, locatarii îngheață de frig

Primăria Capitalei a anunțat că, în acest moment, 250 de blocuri nu beneficiază de apă caldă și căldură deoarece. Odată cu răcire vremii a început procesul de încărcare a sistemului, iar punctele termice de la capătul rețelei se încarcă greu.

Aproximativ 250 de blocuri din sectoarele 1,2,3 și 6 sunt afectate, locatarii îngheață de frig

Aproximativ 3% din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare nu beneficiază de apa caldă și căldura cuvenită. Aproximativ 250 de blocuri dintre cele 8.300 racordate de RADET, din sectoarele 1,2,3 și 6 sunt afectate.

Primăria Capitalei precizează faptul că nu este vorba de avarii.

„Această situație este cauzată de faptul că, odată cu răcirea vremii a început procesul de încărcare a sistemului (operațiune care nu se putea efectua înainte de perioada de consum), iar punctele termice de la capătul rețelei, adică zonele unde nu mai există CET-uri - Colentina și Pantelimon - se încarcă mai greu” , a explicat primăria.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri