Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

„Vacanță impusă” pentru elevi de la peste 40 de școli, din cauza gripei! Câte cazuri de îmbolnăvire au fost identificate

Peste 40 de școli din București au suspendat parțial cursuri, din cauza gripei, a informat Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

Ilustrație.

Update: Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 3.308 elevi, a informat, miercuri, Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

În Bucureşti, sunt 47 unităţi închise parţial; în judeţul Brăila - o unitate închisă parţial; în judeţul Sibiu - o unitate închisă integral; în judeţul Suceava - două unităţi închise parţial; în judeţul Tulcea - o unitate închisă parţial; în Călăraşi - o unitate închisă parţial; în judeţul Giurgiu - o unitate închisă parţial, iar în Ilfov - o unitate închisă parţial şi una închisă integral, potrivit Agerpres.

Mai exact, cursurile sunt parţial suspendate în 47 de unităţi şcolare din Capitală, începând cu ziua de luni, potrivit ultimei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti în contextul cazurilor de gripă.

„Cursurile sunt parţial suspendate în 47 de unităţi începând cu ziua de luni din această săptămână. Dintre acestea, azi (n.r. - miercuri) au primit aprobare pentru suspendare 26 de şcoli. Media de cazuri identificate la grupele unde s-a dispus suspendarea este de 3-4 situaţii'', precizează IŞMB, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, nicio unitate nu este închisă integral din cauza virusului gripal.

Recomandari