Căutare Live

„Vacanță impusă” pentru elevi de la peste 40 de școli, din cauza gripei! Câte cazuri de îmbolnăvire au fost identificate

Peste 40 de școli din București au suspendat parțial cursuri, din cauza gripei, a informat Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

Ilustrație.

Update: Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 3.308 elevi, a informat, miercuri, Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

În Bucureşti, sunt 47 unităţi închise parţial; în judeţul Brăila - o unitate închisă parţial; în judeţul Sibiu - o unitate închisă integral; în judeţul Suceava - două unităţi închise parţial; în judeţul Tulcea - o unitate închisă parţial; în Călăraşi - o unitate închisă parţial; în judeţul Giurgiu - o unitate închisă parţial, iar în Ilfov - o unitate închisă parţial şi una închisă integral, potrivit Agerpres.

Mai exact, cursurile sunt parţial suspendate în 47 de unităţi şcolare din Capitală, începând cu ziua de luni, potrivit ultimei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti în contextul cazurilor de gripă.

„Cursurile sunt parţial suspendate în 47 de unităţi începând cu ziua de luni din această săptămână. Dintre acestea, azi (n.r. - miercuri) au primit aprobare pentru suspendare 26 de şcoli. Media de cazuri identificate la grupele unde s-a dispus suspendarea este de 3-4 situaţii'', precizează IŞMB, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, nicio unitate nu este închisă integral din cauza virusului gripal.

A scăpat ca printr-o minune dintr-un accident cumplit, însă ce a făcut imediat după, i-a îngrozit până și pe polițiști. ... „În genunchi!”. O elevă, bătută de o colegă, la o școală din Craiova! Atenție, imagini greu de privit! – VIDEO...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x