Antena Căutare

Mădălina, fata de 16 ani din Bacău care a murit alături de iubitul ei, în mașina lui, a trăit o dramă imensă în familie! „Mare păcat!”

Mădălina Palade, fata în vârstă de 16 ani din județul Bacău care a murit alături de iubitul e în vârstă de 19 ani, în mașina lui, a trăit o dramă cumplită.

Mădălina, fata de 16 ani din Bacău care a murit alături de iubitul ei, în mașina lui, a trăit o dramă imensă în familie! „Mare păcat!”
Reconstituire.

Era deja dimineaţă când poliţiştii i-au găsit pe tineri, fără suflare, luni în maşina-capcană, după ce au fost alertați de un bărbat care i-a zărit.

Cei doi îndrăgostiți ar fi ieşit aseară la o plimbare. Apoi, au tras pe dreapta. Ca să nu îngheţe, tânărul de la volan a lăsat motorul pornit, iar o defecţiune a maşinii i-a ucis. Noxele au fost evacuate în interior.

Astfel, azi-noapte, cei doi tineri au murit în somn, susţin surse din anchetă. Intoxicaţia cu monoxid de carbon trebuie să fie confirmată de medicii legişti.

Dacă tânărul ar fi mers la service cu autoturismul, ar fi descoperit uşor capcana mortală, spun specialiştii.

Mădălina Palade avea doar 16 ani. Ea şi cei trei fraţi au fost crescuţi de mamă, după ce tatăl lor a murit electrocutat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adrian Hurmuzache, tânărul de la volan, avea 19 ani, şapte clase şi conducea fără permis.

Cel mai probabil, tânărul nu a verificat maşina înainte să o cumpere. Orice mecanic ar fi văzut defectul mortal. Primele cercetări arată că ţeava de evacuare a noxelor era spartă, aşa că circuitul monoxidului de carbon a fost inversat, iar evacuarea s-a făcut în interior.

Chiar dacă autoturismul vechi arată bine la exterior, este importantă o verificare amănunţită înainte de a bate palma cu vânzătorul. În România, trei din patru maşini sunt mai vechi de 10 ani.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru un dosar penal cu privire la infracţiuniea uciderii din culpă. Cel mai probabil poliţiştii îl vor audia şi pe cel care a vândut maşina. Ar fi vorba despre un bărbat din Vaslui care urmează să fie identificat.

Vești uriașe pentru pădurarii din România! Vor putea avea arme letale! Surpriză imensă la pensionare!... Peste 200 de bătrâni din Galaţi s-au călcat în picioare pentru un loc la Revelionul Pensionarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x