Antena Căutare

Doi adolescenți îndrăgostiți au murit împreună, în județul Bacău! Cum au fost găsiți într-o mașină. „Erau la marginea satului, pe o stradă lăturalnică”

Doi adolescenți îndrăgostiți, în vârstă de 16 ani, respectiv 19 ani, au fost găsiți morți, luni dimineață, într-o mașină parcată pe o stradă lăturalnică din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Doi adolescenți îndrăgostiți au murit împreună, în județul Bacău! Cum au fost găsiți într-o mașină. „Erau la marginea satului, pe o stradă lăturalnică” Galerie
Adolescenții care au fost găsiți fără viață, în mașină.

Potrivit cunoscuţilor, băiatul de 19 ani, Adrian Hurmuzache, s-ar fi întors din Italia cu o zi înainte şi s-a retras cu prietena lui, Mădălina Palade, în vârstă de 16 ani, cu maşina, pe o stradă lăturalnică din comună.

Mașina în care adolescenții îndrăgostiți au fost găsiți morți aparținea băiatului. Acesta, însă, nu avea permis de conducere, conform unor surse din anchetă, potrivit Mediafax.

Se pare că cei doi îndrăgostiți au adormit în mașina pornită și s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Mașina ar fi avut probleme tehnice.

Doi adolescenți îndrăgostiți au murit împreună, în județul Bacău! Cum au fost găsiți într-o mașină. „Erau la marginea satului, pe o stradă lăturalnică”

Mașina în care au fost găsiți adolescenții fără viață.

Trupurile celor doi adolescenți au fost găsite luni dimineaţă de un bărbat care mergea la serviciu.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cadrul unui dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

„Poliţiştii din Secueini au fost sesizaţi despre faptul că la marginea satului se află un autoturism în care sunt două persoane decedate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar în funcţie de rezultatul cercetărilor şi a autopsiei se va da soluţie legală prin Parchet”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

S-a apucat să își tranșeze porcul în spatele blocului, printre mașini. După amenda primită de la Poliție, orădeanul va m... Vești uriașe pentru pădurarii din România! Vor putea avea arme letale! Surpriză imensă la pensionare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x