Felicitări Sfânta Maria 2021. Mesaje foto cu ”La mulți ani” pentru cei dragi de 8 septembrie, Nașterea Maicii Domnului

Pe 8 septembrie 2021, milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria Mică. Dacă ai persoane dragi cărora vrei să le spui ”La mulți ani” cu ajutorul unei felicitări, am ales mai multe mesaje ilustrate ideale pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Le găsești în rândurile de mai jos, alături de urări text pentru această zi.

Pe 8 septembrie 2021, milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria Mică. Dacă ai persoane dragi cărora vrei să le spui ”La mulți ani” cu ajutorul unei felicitări, am ales mai multe mesaje ilustrate ideale pentru a le aduce zâmbetul pe buze

Shutterstock.com

Dacă ai persoane dragi cărora vrei să le urezi ”La mulți ani” sau vrei să dorești doar să le reamintești că ți-au apărut în gând, poți selecta o felicitare de Sfânta Maria Mică 2021 din rândurile următoare.

Am făcut pentru tine o selecție pentru a te ajuta să aduci zâmbetul pe buze chiar și celor mai mofturoși sărbătoriți.

Pe 8 septembrie 2021, peste 2 milioane de români își celebrează onomastica. Dacă nu vrei să le trimiți celor la care ții câte un mesaj text din selecția de mai jos, poți alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook.

Citește și: Tradiții Sfânta Maria Mică: 8 septembrie 2021. Ce nu e bine să faci de Nașterea Maicii Domnului

Sfânta Maria Mică 2021: Felicitări foto și mesaje text pentru cei dragi

În rândurile următoare vei regăsi mai multe mesaje text cu urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 8 septembrie 2021. Dacă nu vrei un simplu mesaj, dă click pe GALERIA FOTO atașată acestui articol și alege felicitarea care îți este pe plac.

Iată ce mesaje text le poți trimite persoanelor apropiate de Sfânta Maria 2021:

 • Prieten drag, să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani de Sfânta Maria Mică 2021!

 • Draga/ dragul meu, păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat. Pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om minunat! Lumina Sfintei Marii să îți lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani de Sfânta Maria Mică 2021!
 • E ziua ta, Maria/ Marian. Ai un nume frumos și simplu, la fel de pur ca tine și la fel de dulce. La mulți mulți ani!
 • De Sfânta Maria, îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar numele pe care îl porţi să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua prenumelui tău!

 • De onomastica ta, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. La mulți ani, Maria!
 • Azi este un moment special pentru tine, așa că mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani! Multă iubire!
 • Să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulți ani de Sfânta Maria 2021!
 • Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani, Maria/Marian!
Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

 • Maica Domnului a învins tristeţea şi lacrimile. Tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor. La mulți ani plini de bucurie și râsete!
 • Este este cea mai frumoasă din tot anul, căci este ziua ta! La multi ani de Sfânta Maria 2021!

 • În această zi sfântă, în drumul tău să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!
 • Fie ca Dumnezeu să decoreze, în această zi sfântă, fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Maria/Marian!

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri