Antena Căutare

Femeia întoarsă recent din Italia și luată cu ambulanța dintr-un mall din București a fost testată împotriva coronavirus

Femeia întoarsă recent in Italia și luată cu ambulanța dintr-un mall din București a fost testată împotriva coronavirus la Institutul de boli infecțioase Matei Balș. 

Femeia întoarsă recent din Italia și luată cu ambulanța dintr-un mall din București a fost testată împotriva coronavirus
Niciun caz de Covid-19 în România | Profimedia

Întrebat de un jurnalist dacă au venit rezultatele testelor femeii suspecte de infectare cu Covid-19, Raed Arafat a făcut precizări în acest sens.

Citește și: Coronavirus în România. Raed Arafat: "Dacă se confirmă un caz, nu avem o epidemie"

Secretarul de stat susține că durează câteva ore până când rezultate sunt gata, motiv pentru care nu poate furniza niciun fel de informații cu privire la acest subiect.

"Durează până la cinci ore", a explicat Arafat.

Niciun caz de coronavirus confirmat în România

Toate cele 13 probe trimise la Institutul Matei Balș au fost negative. Alte 19 persoane sunt vizate de ancheta epidemiologică.

"Avem rezultatele. Toate cele 13 persoane de la Gorj au test negativ coronavirus. Mai sunt în lucru 19 teste ale unor persoane, când vom avea rezultatul, vom reveni. Tot azi s-a emis ordinul de carantină. Toată lumea a întrebat de acest ordin. Ce spune acest ordin? Spune că toate persoanele care vin din zone închise, Wuhan, vasul de croazieră, cele 11 comune din Italia, sunt puse în carantină instituționalizată 14 zile. La intrarea în carantină vor fi testați, iar la ieșirea din carantină se vor face două teste, la diferență de 24 de ore, care trebuie să fie negative", este declarația făcută de secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru.

Iohannis, după şedinţa CSAT pe tema coronavirusului: Instituţiile responsabile au luat la timp măsurile care se impun pe... Consiliul Judeţean Timiş cumpără cinci module de containere duble pentru izolare în cazul în care apar infecţii cu coron...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x