Femeia violată de Gheorghe Dincă rupe tăcerea! Ce a pățit când a fost târâtă în casa monstrului din Caracal

 

Ies la iveală noi detalii șocante despre criminalul de la Caracal! Femeia violată de Gheorghe Dincă rupe tăcerea și dezvăluie ce a pățit când a fost târâtă în casa monstrului din Caracal!

CRIMINALUL DIN CARACAL. O femeie din comuna Brâncoveni a decis să facă plângere împotriva criminalului de la Caracal.

CRIMINALUL DIN CARACAL. Într-un interviu acordat în direct pentru emisiunea Sinteza zilei, victima a povestit cum a fost în curtea lui Gheorghe Dincă pentru a face diferite treburi gospodărești.

CRIMINALUL DIN CARACAL. „A venit în grădină, m-a învârtit de păr, m-a sucit, m-a tras și m-a băgat în casă. Mi-a zis ce vrea să facem, m-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat, am țipat cât puteam, dar îmi spunea că dacă nu tac îmi dă în cap și după mă omoară (...) M-a dus într-o cameră din spate, unde era un pat de fier, pe masă erau numai cuțite, de forme diferite, când le-am văzut m-am speriat. 

CRIMINALUL DIN CARACAL. Tremuram și nu mai știam de capul meu. Erau numai fiare în camera aia. M-a trântit pe pat și după ce m-a abuzat m-am dus să sap la porumbi, m-a trimis el...El se uita la un film de groază atunci, când mă abuza pe mine. Numai la ăla se uita mereu și mă amenința. A zis că dacă spun cuiva mă omoară”, a declarat victima. 

Urmărește materialul video ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

Sursa: Antena 3facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI