Femeie de 42 de ani, lovită în plin de o ambulanță. Momentul halucinant a fost surprins de o cameră de bord 

Scene halucinante au fost surprinse pe o stradă din Iași, unde o femeie a fost lovită în plin de o ambulanță. Întreg momentul a fost filmat de o cameră de bord instalată pe o mașină. 

Femeie de 42 de ani, lovită în plin de o ambulanță. Momentul halucinant a fost surprins de o cameră de bord

În imaginile apărute pe rețelele sociale se poate vedea cum o femeie în vârstă de 42 de ani a fost lovită în plin de o ambulanță, în timp ce încerca să traverseze strada printr-un loc marcat doar cu un semn rutier. Din păcate, șoferul ambulanței a ignorat complet semnul rutier, iar femeia a fost rănită.

În urma impactului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul le-a spus polițiștilor că avea în funcțiune semnalele luminoase.

Accident cumplit pe un pod, surprins de o cameră de bord! O femeie însărcinată și alți trei tineri au murit! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO

”O femeie care traversa strada regulamentar a fost lovită de un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu semnalele luminoase în funcțiune”, au declarat polițiștii.

„Sper să mă întorc acasă”. Tragedia de la Mihăilești, la un pas să se repete, pe Autostrada A1. O cisternă încărcată cu 33 de tone de combustibil s-a răsturnat

Aceștia au mai precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă șoferul ar fi folosit luminile în mod justificat. Momentul accidentului a fost surprins la minutul 1:27.

Ultimele știri