Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

A dat frâu liber pasiunii și a ajuns direct la spital! Femeie de 43 de ani, operată de urgență după ce a acceptat o practică bizară în dormitor

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Focșani, a ajuns pe mâinile medicilor după ce a experimentat fantezii desprinse parcă din filmele pentru adulți. 

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Focșani, a ajuns pe mâinile medicilor după ce a experimentat fantezii desprinse parcă din filmele pentru adulți.

Femeia în vârstă de 43 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență ”Sf. Pantelimon” însoțită de soțul ei și a intrat direct în sala de operații.

Citește și: Caz incredibil la un spital privat din Bucureşti! Un copil de un an şi 10 luni a murit după o operaţie de hernie

Se pare femeia a ajuns de urgenţă la spital după ce bărbatul a folosit un morcov pentru stimularea sexuală. Femeia a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru că morcovul a rămas blocat, potrivit Adevărul.

Medicii ginecologi i-a extras cu succes morcovul, iar ulterior a fost externată.

Citește și: După 11 ore pe masa de operație, Darina poate zâmbi pentru întâia oară: „Înainte, ceilalți copii plângeau când îi vedeau chipul”

Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România. În urmă cu câteva luni, o femeie a murit subit, după ce partenerul ei i-a inserat un morcov în zona intimă. Bărbatul a sunat la 112, dar a întors ambulanţa din drum şi s-a dus direct la Primărie să scoată certificatul de deces. Legiştii au stabilit că femeia a murit în urma septicemiei cauzate de perforarea colonului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro