Antena Căutare

Se caută femeie de serviciu cu 30 de ani vechime în muncă, pentru un liceu din Alba Iulia! Are de susținut o probă scrisă! Explicația directorului este de necrezut! „În trecut…”

O femeie de serviciu cu 30 de ani vechime în muncă este candidata ideală pentru un loc de muncă disponibil la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. Această condiție impusă la angajare a fost explicată de directorul instituției de învățământ.

O femeie de serviciu cu 30 de ani vechime în muncă este candidata ideală pentru un loc de muncă disponibil la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. Această condiție impusă la angajare a fost explicată de directorul instituției de învățământ.

Cei 30 de ani vechime în muncă nu sunt suficienți pentru candidata ideală. Pe lângă această condiție, femeia de serviciu care poate ocupa postul vacant la acest liceu trebuie să aibă un curs de agent curăţenie clădiri şi un curs de instruire privind însuşirea noţiunilor de igienă, dar şi cel puţin studii medii.

Contactat de alba24.ro, directorul instituţiei, profesor doctor Ioan Chiciudean, a motivat condiţia de 30 de ani de vechime în muncă, prin faptul că instituţia caută o persoană care să rămână pe termen lung angajată şi să aibă experienţă în domeniu, potrivit adevarul.ro.

Acesta a spus că a mai organizat în trecut concursuri pentru ocuparea postului de femeie de serviciu, dar cele care au venit nu au stat pentru mult timp angajate. Momentan, potrivit lui Ioan Chiciudean, nu s-a prezentat nimeni pentru a depune dosarul.

De asemenea, acesta a declarat că dacă nu se va prezenta nimeni la concurs, acesta va fi reprogramat şi va fi coborâtă „ştacheta la 20 de ani sau la 15 ani” vechimea necesară pentru postul de femeie de serviciu.

Termenul limită pentru depunere a dosarelor este 12 octombrie, proba scrisă va fi în data de 24 octombrie, iar candidaţii vor da şi o probă practică, aproape de sfârşitul lunii, în data de 25 octombrie.

Case pentru nevoiași, ridicate de voluntari într-o comună din Vâlcea... Au murit în căutarea unui viitor mai bun. Ce promisiuni s-au făcut familiilor victimelor accidentului din Ialomița: „Toț...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x