Antena Căutare

Imagini de groază surprinse în urmă cu puțin timp! Femeie răpită de pe stradă în România: „Salvați-mă, vă rog!”

Scene ireale petrecute pe o stradă din Oltenia, unde o femeie a fost luată cu forța de pe stradă de mai mulți indivizi, care au sechestrat-o!

Scene ireale petrecute pe o stradă din Oltenia, unde o femeie a fost luată cu forța de pe stradă de mai mulți indivizi, care au sechestrat-o!

Poliţia din Caracal a intrat în alertă, astăzi, după ce o femeie a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a văzut, pe o stradă din oraş, cum o fată a fost răpită şi urcată într-o maşină. Imediat, polițiștii au început căutările, iar autoturismul a fost identificat în trafic în orașul Piatra Olt.

În maşină erau trei bărbaţi şi două femei. Una dintre ele le-ar fi spus agenţilor că a fost urcată în autoturism cu forţa. Poliţiştii spun că în acest moment, toţi cei 5 oameni se află la sediul Poliției Caracal, pentru audieri.

Cu aproape 3,2 milioane de vizualizări ale CV-urilor de la începutul anului, candidații între 36 și 45 de ani sunt cei m... Adio, fondul clasei! Ce se întâmplă de la 7 septembrie 2019. Profesorii au fost anunțați de schimbare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x