Antena Căutare

Adio, fondul clasei! Ce se întâmplă de la 7 septembrie 2019. Profesorii au fost anunțați de schimbare!

Cu doar câteva zile înainte de startul noului an școlar se anunță schimbări radicale în multe școli. Informația a apărut în urmă cu puțin timp și pare a fi pe placul părinților. 

Cu doar câteva zile înainte de startul noului an școlar se anunță schimbări radicale în multe școli. Informația a apărut în urmă cu puțin timp și pare a fi pe placul părinților.

Proiect inedit la Zalău. Primarul din localitate vrea să aloce câte 100 de lei fiecărui elev care studiază în anul şcolar pe cale să înceapă. În acest fel edilul doreşte să elimine practica strângerii de bani la fondul clasei.

Autoritățile locale din zona își doresc ca începutul anului școlar sa nu mai reprezinte un factor de stres pentru părinți. În total vorbim de peste un milion de lei, bani ce ar urma sa fie folosiți de scoli pentru consumabile şi eventual mobilier pentru clase. Autoritățile vor ca părinții, indiferent de mediul social sa nu aibe ei grija zugravitului sau a altor utilități necesare unităților de învățământ. Astfel încât se aloca 100 de lei de elev pentru fiecare an școlar. Din start, vechiul obicei cu fondul clasei este definitiv desființat.

Peste 20 de milioane de ei din fonduri europene au fost investiți în învățământul din Zalău doar anul acesta. Banii vor fi alocaţi pentru partea de infrastructură,dar şi pentru burse şi premii, gratuităţi în transportul elevilor şi profesorilor şi pentru Centrul Judeţean de excelenţă.

Imagini de groază surprinse în urmă cu puțin timp! Femeie răpită de pe stradă în România: „Salvați-mă, vă rog!”... Veste uriașă pentru creștini! Biserica din România, decizie istorică în privința lui Arsenie Boca!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x