Live acumFilm: Grabeste-te incet (Romania 1981)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fenomene meteorologice periculoase: Capitala este luată cu asalt de vremea rea! Se vor semnala descărcări electrice, iar vântul va sufla cu viteză

Aproape toată țara este acaparată de vreme rea, iar în Capitală ploile și temperaturile scăzute vor continua până miercuri. Meteorologii au prelungit avertizarea meteo și anunță că sudul, sud-estul și centrul țării vor fi măturate de furtuni și ploi torențiale. Avertizarea este valabilă și pentru București, până miercuri dimineață.

Fenomene meteorologice periculoase: Capitala este luată cu asalt de vremea rea! Se vor semnala descărcări electrice, iar vântul va sufla cu viteză

Vremea va fi rece şi în general instabilă până miercuri dimineaţa în Bucureşti, iar temperatura maximă nu va depăşi 17 grade, potrivit prognozei publicate marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie.


Temporar va ploua şi vor fi posibile descărcări electrice şi intensificări trecătoare ale vântului. Îndeosebi pe parcursul zilei, cantităţile de apă vor fi de 4 - 10 litri/mp, iar în unele cartiere vor putea depăşi 15 litri/mp.

După două zile de ploi torențiale, începe vara! Cum va fi vremea în minivacanța de 8 iunie? Meteorologii, vești excelente


Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă de 6 - 8 grade.

Jumătate din țară, măturată de furtuni în orele următoare! ANM a emis cod de vreme rea: Ploi torențiale, inclusiv în Capitală!


Pentru regiunile sudice, sud-estice şi centrale, precum şi pentru zona de munte ANM a emis o informare meteo care vizează averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină şi vijelii şi este valabilă, de asemenea, până miercuri dimineaţa la ora 8:00.

Recomandari