Antena Căutare

Fenomenele EXTREME lovesc România! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare

Meteorologii au anunțat că vin fenomenele extreme peste România! Începând de mâine, vremea se schimbă radical! La ce ar trebui să ne așteptăm?

Meteorologii au anunțat că vin fenomenele extreme peste România! Începând de mâine, vremea se schimbă radical! La ce ar trebui să ne așteptăm?

Aerul fierbinte se instalează în jumătatea de est a ţării, iar în cea de vest vin vijeliile, grindina şi ploile însemnate. În unele locuri, vor cădea chiar şi 80 de litri pe metrul pătrat. Vremea n-a fost nici astăzi mai blândă.

În Bucureşti, aerul a fost sufocant şi a fost atins pragul de caniculă. În multe regiuni din ţară termometrele au arătat peste 30 de grade.

Veştile nu sunt bune nici pentru zilele care urmează. Mâine, aerul cald se retrage în partea de sud şi sud-est a ţării, unde va atinge valori caniculare, de 35-36 de grade. Tot mâine, la ora 14 intră în vigoare o atenţionare cod galben de instabilitate atmosferică pentru 30 de judeţe. Aici vin fenomenele extreme: averse cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, vijelii si caderi de apa, izolat chiar și peste 60-80 litri pe metrul patrat.

Asta nu înseamnă că nu va lovi şi căldura. Temperaturile vor fi ridicate şi în aceste zone, de peste 30 de grade.

O nouă TRAGEDIE produsă din cauza neatenţiei la volan. Un grav accident rutier a avut loc pe Autostrada Sibiu - Orăştie:... EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018, SUBIECTE. Peste 150.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a susţin proba la Matematică. Când se af...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x