Antena Căutare

O nouă TRAGEDIE produsă din cauza neatenţiei la volan. Un grav accident rutier a avut loc pe Autostrada Sibiu - Orăştie: Un mort şi cinci răniţi, între care doi inconştienţi

O persoană a murit, iar cinci sunt rănite, între care două incontiente, după ce două autoutilitare s-au ciocnit pe Autostrada Sibiu - Orăştie, în judeţul Sibiu. Trei dintre victime au fost încarcerate. Pentru salvarea răniţilor a fost solicitat elicopterul SMURD.

O persoană a murit, iar cinci sunt rănite, între care două inconstiente, după ce două autoutilitare s-au ciocnit pe Autostrada Sibiu - Orăştie, în judeţul Sibiu. Trei dintre victime au fost încarcerate. Pentru salvarea răniţilor a fost solicitat elicopterul SMURD.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat, marţi după-amiază, că două autoutilitare s-au ciocnit pe Autostrada Sibiu - Orăştie, în dreptul localităţii Aciliu, pe sensul către Sibiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate şi au fost scoase de către echipajele de pompieri. Una dintre victime a decedat, celelalte două fiind inconştiente.

De asemenea, trei persoane au fost rănite, fiind evaluate de către echipajele medicale sosite la faţa locului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au anunţat că pentru salvarea victimelor a fost solicitat elicopterul SMURD.

Toate victimele sunt adulţi, fiind vorba despre şase bărbaţi

Descoperire șocantă la sediile ANAF din Capitală! Ce au filmat reporterii cu camera ascunsă (VIDEO)... Fenomenele EXTREME lovesc România! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x