Antena Căutare

Fenomenul Zombie îngrozește România! Cum au fost filmați doi tineri: „Era ceva halucinant, cum faceau”

Consumul de substanțe chimice provoacă stări dintre cele mai periculoase, în special în rândul adolescenților, tot mai mulți fiind consumatori de etnobotanice, care au creat așa numitul fenomen Zombie.

Consumul de substanțe chimice provoacă stări dintre cele mai periculoase, în special în rândul adolescenților, tot mai mulți fiind consumatori de etnobotanice, care au creat așa numitul fenomen Zombie.

Conform statisticilor, 8% dintre elevii de liceu au consumat cel puțin o dată o astfel de substanță, iar mai grav este că acest tip de drog are efecte îngrijorătoare asupra organismului.

Un nou caz, petrecut în Brăila, scoate la iveală fenomenul care ia amploare pe zi ce trece în țara noastră. Doi tineri au fost filmați în centrul orașului, în timp ce aveau un comportament extrem de ciudat, lucru care a atras imediat atenția trecătorilor.

"Era ceva halucinant, cum făceau! Au traversat strada și păreau că sunt în altă lume, nu știu cum să vă explic…”, a povestit un brăilean, care a și trimis publicației debraila.ro, filmarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care sunt semnele că o persoană a consumat astfel de substanțe?

Ei bine, persoana în cauză începe să se miște greoi, nu-și poate menține corpul drept, nu are control asupra membrelor și, de regulă, se comportă ca și cum nu aude și nu vede nimic din ceea ce se întâmplă în jur.

Așa numitul fenomen "Zombie", care a luat amploare și în România, a apărut în urmă cu mai bine de cinci ani, în Statele Unite, unde a și fost interzis. Și în Marea Britanie, acest tip de drog a fost interzis în 2016.

Substanță halucinogenă K2, care reproduce efectele THC (n.r. tetrahydrocannabinol – o substanță psihoactiva din marijuana), induce stări de paranoia, anxietate, atacuri de panică și episoade psihotice, potrivit specialiștilor.

Există și voci care spun că tinerii filmați în mai multe orașe consumă de fapt cunoscutele etnobotanice, care pot da și astfel de reacții, neexistând indicii legate de faptul că drogul „Zombie” a pătruns în România. Și Agenția Națională Antidrog a negat existența „K2” în țară noastră.

Atentatul de la Brăila, noi imagini șocante cu oamenii spulberați. Atacator: „Trebuie să curgă sânge!" (VIDEO)... BNR Curs valutar 12 noiembrie. Cât crește dolarul, cât costă euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x