Antena Căutare

Fetiță de cinci ani, sfâșiată de un câine de luptă nederesat. Copiii au privit terifiați cum partenera lor de joacă este mutilată și târâtă de câine

Scene înfiorătoare au avut loc într-o localitate din judeţul Vâlcea. O fetiță de doar cinci ani a fost sfâşiată de câinele vecinilor ei, în timp ce se juca cu alţi copii, pe strada din faţa casei. Fata a ajuns iniţial la Spitalul din Râmnicu Vâlcea, apoi din cauza rănilor grave pe care le avea copilul, medicii au decis să ceară transferul lui la un spital din Capitală. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Incidentul şocant a avut loc duminică seară, când fetița a ieșit afară, la joacă, alături de mai mulți copii. În timp ce se plimba cu bicicleta pe strada din apropierea casei, câinele vecinilor a scăpat din curte și s-a năpustit asupra ei, sub privirile îngrozite ale celorlalţi copii, notează Observator.

"Cică fata proprietarei câinelui i-a dat drumul şi copiii se plimbau pe strada asta de aici. Câinele s-a repezit pe fată şi a căzut şi a luat-o de aici", spune un localnic.

Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea. Iar de aici din cauza rănilor grave s-a decis transferul la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

FOTO | A apărut o nouă declarație pe propria răspundere, valabilă din toamnă! Cine este obligat să o completeze

Se pare, că plăgile erau destul de aproape de pachetul vascular nervos.

Câinele din rasa Akita Inu face parte din categoria câinilor de luptă sau a animalelor considerate periculoase. Imediat după incident, părinţii fetei au depus plângere la poliţie.

Școlile din Bucureşti îşi pot chema elevii la şcoală, însă cea mai mică durere de cap i-ar putea lăsa acasă pe copii

Potrivit specialiştilor, câinii din Rasa Akita Inu pot deveni agresivi, însă totul depinde de cum au fost dresaţi. Medicii spun că starea fetei de cinci ani atacată de câine este stabilă.

FOTO | A apărut o nouă declarație pe propria răspundere, valabilă din toamnă! Cine este obligat să o completeze... Care sunt cele mai afectate orașe de coronavirus, din România? Cazurile de Covid-19 au explodat din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x