Antena Căutare

Românii din SUA ar fi plătit pentru fetița de opt ani luată cu forța de lângă asistenții maternali, din Mehedinți! Unul dintre copiii lor ar avea nevoie de un rinichi

Apar detalii îngrozitoare despre fetița care a fost smulsă de lângă asistenții maternali care o creșteau de la vârsta de nouă luni. Mai exact, se pare că familia era în plină procedură de adopție, dar instanța a decis ca fetița să fie dată spre adopție unei familii din Statele Unite.

Apar detalii îngrozitoare despre fetița care a fost smulsă de lângă asistenții maternali care o creșteau de la vârsta de nouă luni. Mai exact, se pare că familia era în plină procedură de adopție, dar instanța a decis ca fetița să fie dată spre adopție unei familii din Statele Unite.

Jurnaliștii de la Gorj News, însă, susțin că familia din SUA are doi copii, iar unul dintre aceștia ar avea nevoie urgentă de un rinichi. Mai mult de atât, fetiței din România i s-au făcut și teste de compatibilitate, înainte de a fi declanșată procedura de adopție de către familia din SUA. Mai mult, jurnaliștii susțin că românii din SUA au plătit 30.000 de dolari pentru a se asigura că fetița ajunge la ei.

Familia care avea fetița în plasament susține aceleași acuzații. Tatăl arată că fetița a fost luată în mod abuziv și se teme că fetița va fi trimisă în SUA drept carne de tun pentru a dona un rinichi copilului american.

Cazul fetiței de opt ani care a fost luată cu forța de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți a scandalizat o țară întreagă, întrucât se pare că fetița ar fi fost adoptată de o familie din SUA, însă fără știrea celei care o creștea de la vârsta de nouă luni.

Micuța, care trăia în Baia de Aramă, județul Mehedinți, a fost luată cu forța din brațele asistenților maternali de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți.

Citește și: „Dați-mi drumul! Nu!” O fetiță de nouă ani a fost smulsă din brațele mamei de mascați. Tatăl adoptiv al copilei a filmat întreaga scenă

Aceasta a fost dată spre adopție unor americani, printr-o decizie definitivă a Curții de Apel Craiova, luată în luna septembrie a anului trecut.

Ea locuia împreună cu familia Marianei Șărmăt, asistentul maternal care a avut grijă de ea în ultimii șapte ani. Potrivit presei locale, autoritățile au considerat că stă ilegal la asistenta maternală, întrucât i s-a desfăcut contractul de muncă.

În acest moment, fetița este la Craiova, unde familia de americani care a adoptat-o a închiriat un apartament.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, este de acord cu eliminarea câinilor vagabonzi din staţiuni... Filmul accidentului din Timiș, în care au murit un copil de cinci ani și bunicii lui! Oamenii își duseseră nepotul la o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x