Antena Căutare

Filmul accidentului din Timiș, în care au murit un copil de cinci ani și bunicii lui! Oamenii își duseseră nepotul la o competiție sportivă

Un copil în vârstă de cinci ani și bunicii acestuia și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit ce a avut loc pe Autostrada Timișoara-Lugoj, vineri dimineață. Un copil de șase ani e în comă, în spital. 

Un copil în vârstă de cinci ani și bunicii acestuia și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit ce a avut loc pe Autostrada Timișoara-Lugoj, vineri dimineață. Un copil de șase ani e în comă, în spital.

Bărbatul care a provocat accidentul cumplit este Adrian Vasiliu, care a fost găsit în halta CFR Susani, lângă Traian Vuia, de unde intenționa să ia un tren și să dispară. În momentul în care a fost prins de oamenii legii, acesta a avut o alcoolemie de 0,39 la mie în aerul expirat.

Citește și: Cinci mașini implicate într-un accident rutier, pe Autostrada A2 București-Constanța! Trei persoane au fost rănite

Copiii, în vârstă de cinci, respectiv șase ani, se întorceau împreună cu bunicii unuia și cu tatăl celuilalt de la Constanța, unde aceștia luaseră parte la un campionat de fotbal. Aceștia făceau parte din echipa Clubului Sportiv Comunal Giroda și Giarmata Vii.

Bunicii copilului de cinci ani au murit pe loc, iar apoi, câteva ore mai târziu, acesta s-a stins din viață în spital, din pricina rănilor grave.

Citește și: Accident teribil în Tulcea! Doi tineri au murit! Mașina lor s-a rupt în două! Atenție, imagini tulburătoare - Video

”Băiatul de cinci ani, din păcate, a decedat. Avea traumatisme craniene, toracice, a fost resuscitat aproape două ore. Al doilea copil din acest accident este în secția de Terapie Intensivă, cu contuzie toracică și craniană”, a spus doctorul Mihai Gafencu, purtător de cuvânt al Spitalului „Louis Țurcanu” Timișoara, conform tion.

Într-o altă mașină care mergea în fața celei lovite se aflau alți copii care participaseră la campionatul de fotbal de la mare. Au scăpat cu viață, pentru că șoferul a evitat în ultimul moment coliziunea cu autoturismul ce venea pe contrasens.

Românii din SUA ar fi plătit pentru fetița de opt ani luată cu forța de lângă asistenții maternali, din Mehedinți! Unul ... Controversa care i-a pus pe jar pe părinți! Mersul pe trotinetă îi face pe copii să aibă picioare de lungimi diferite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x