Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Fetiță de șapte ani, înjunghiată mortal de iubitul mamei ei. Ce făcuse micuța cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă e cutremurător 

O fetiță în vârstă de doar șapte ani a fost înjunghiată mortal de iubitul mamei ei, care trecea printr-o criză. Cu puțin timp înainte de tragedie, fetița îi făcuse un desen pentru a-l înveseli. 

Fetiță de șapte ani, înjunghiată mortal de iubitul mamei ei. Ce făcuse micuța cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă e cutremurător

Bella Rose Desrosiers, în vârstă de șapte ani, din Edmonton, Canada, a fost înjunghiată mortal în noaptea de luni spre marți, de către David Michael Moss, în vârstă de 34 de ani, care era iubitul femeii.

Răsturnare de situație la Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu a luat decizia! Ce se va întâmpla, de acum înainte, la proces

Potrivit acesteia, bărbatul trecea printr-o criză în momentul în care a vizitat-o acasă. În încercarea de a-l înveseli, fetița îi desenase ceva.

Câteva ore mai târziu, în momentul în care Bella Rose se pusese la somn, el a intrat în camera ei și a înjunghiat-o. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale mamei, dar și ale surorii ei mai mici.

Moartea fetei vine la mai puțin de un an de zile de când tatăl ei s-a sinucis, anul trecut, în vară, potrivit Daily Mail. Bărbatul, care i-a fost soț Melissei pentru nouă ani, s-a sinucis pe 16 iulie 2019.

„Mami și tati sunt morți! Nu mă lăsa singură!” O fetiță din Pietroșani și-a găsit ambii părinți fără suflare. Prima ipoteză, terifiantă - FOTO

Femeia a povestit că nu a putut să facă nimic pentru a-și salva fiica.

Potrivit unor surse, Moss ar fi căsătorit și ar avea patru copii. Acesta nu avea, însă cazier. Vineri va fi adus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare.

Recomandari